Trendy Hair Concept

Beograd, Vračar
Mome Kapora 36  (bivša Mačvanska, iza Hrama )
 MOB/VIBER/WhatsAPP: 066 /366 336 
E-mail: studio@nega.rs


AKNE TRETMAN

Pogledajte još...

Ovaj kozmetički tretman ima za cilj da se uspostavi kontrola lučenja sebuma. Hranljive komponente iz posebno odabranih biljaka utiču na regulaciju lučenja sebuma i izjednačavanja boje tena.

TRETMAN MASNE KOŽE SKLONE AKNAMA I BUBULJICAMA

Ovaj kozmetički tretman ima za cilj da se uspostavi kontrola lučenja sebuma. Hranljive komponente iz posebno odabranih biljaka utiču na regulaciju lučenja sebuma i izjednačavanja boje tena. Koža sklona aknama i bubuljicama traži ispravan pristup kako bi se sprečilo prekomerno isušivanje kože i obezbedila optimalna hidratacija, da se aktivne supstance  i antiseptičke komponente dovedu u potkožno tkivo i deluju dubinski na sprečavanje akni i bubuljica, a da pri tom ne isušuju kožu da se ono ne bi dalje mastilo. Ovim kozmetičkim tretmanom koža lica postaje svetlija i zdrava.

U okviru tretmana se koriste specijalno dizajnirana mleka, losioni, pilinzi i maske preciznog delovanja. To podrazumeva korišćenje preparata koji su tačno definisani prema stanju kože i izdvajaju se nekoliko vrsta: na bazi biokompleksa (kantarion, ruzmarin, žalfija, neven, arnika, majčina dušica, aloe vera, tilia kordata, ehinacea, kamilica, hamamelis, kleka, pšenične klice, bisasbolol..); na bazi algi sa vitaminom E i B5 i glinom; na bazi čajnog drveta i koktelom biljaka. Tretman podrazumeva bioaktivne maska koja umiruje, regeneriše i neguje kožu lica. Ima blagi KRIO efekat – hladi i umiruje površinu kože, a u potkožnom tkivu se izaziva krio – termo efekat, što dovodi do ubrzanja metabolizma ćelija, veće prokrvljenosti i razmene materija u potkožnom tkivu, tako da se obezbeđuje maksimalan efekat bioaktivnih sastojaka maske.  Na kraju tretmana se koriste se maske koje sužavaju pore, čime se smanjuje lučenje sebuma kao i kreme koje intezivno hidriraju kožu. Nakon tretmana masna koža sklona aknama i bubuljicama je umirena zahvaljujući ubrzanoj mikrocirkulaciji koja omogućava koži da iskoristi sve aktivne supstance koje su potrebne u regeneraciji i procesu umirenja upaljene kože.


AKTUELNE AKCIJE , POPUSTE, INFORMACIJE, GALERIJE RADOVA PRATITE NA NAŠOJ FB STRANICI

Izrada sajtova

HOME & HOTEL SERVICES: DOLAZAK NA VAŠU ADRESU (OPCIONO)
Radno vreme: pon-sub 09-20 h | ned : na poziv

Zakazivanje: VIBER / WHAT”S UP / SMS, MOB: 063/26-11-48