Trendy Hair Concept

Beograd, Vračar
Mome Kapora 36  (bivša Mačvanska, iza Hrama )
 MOB/VIBER/WhatsAPP: 066 /366 336 
E-mail: studio@nega.rs


ANTI AGE TRETMANI

Pogledajte još...

ANTI AGE TRETMAN LICA

U okviru anti-age programa koristimo više mezoterapijskih tretmana shodno stanju vaše kože. Ovi tretmani nisu jednobrazni za sve, niti su tretmani u seriji identični. Zato je veoma važno da se zaokruži kompletan ciklus tretmana kako bi se dobio maksimalan efekat. Kombinacijom seruma, maski, filera deluje se na mišićna vlakna, strukturu koje nosi kožu, kolagen, do površinskih slojeva koji su vidljivi. Ovakvim tretmanima dobijaju se očekivani rezultati koji su stabilni.

 

MEZOTERAPIJA – NANO PREPARATI - BEZ IGALA, BEZ APARATA

Mezoterapija je tradicionalna, nehirurška metoda, kojom se unose aktivni sastojci u srednji sloj kože - mezoderm. Poznata je pedesetak godina i imala je neke nus pojave kada su igle u pitanju, kao što su otoci, krvni podlivi i nekomfornu procedure, jer je neophodno da se pre mezoterapije izmeri šećer, provere hormoni i štitne žlezde. Drugi noviji način je ubacivanje aktivnih supstanci uz pomoć aparata i to je sve poularniji način. To često daje varljive rezultate, jer koža reaguje većim delom na stimulaciju aparata, što je kratkotrajni efekat. Druga mana je što se razaraju mišići na najfinijem nivou, jer i najfinije stimulacije su dosta grube po mišićna vlakna. To se često vidi kao jo-jo efekat od poboljšanja do naglog starenja kože, često viđen kod filmskih i pevačkih diva. Obe metode prikrivaju na neki način sam kvalitet preparata, jer koriste mehaničke stimulacije i upumpavanja.

Naš pristup je drugačiji. Mi preparate unosimo masažom. Za razliku od drugih preparata, mi koristimo serume sa bioaktivnim supstancama koje su visoko-tehnološki obrađene, nano-mikronizovane i lako prodiru u dubinu. Ubacujemo ih transdermalno (preko kože) probijajući zaštitnu membranu, delujući na samu strukturu koja nosi kožu. Na taj način koža sama prihvata i nadoknađuje nedostatak izgubljenih elemenata, te vaše lice izgleda prirodno, bez izobličenja. Na ovaj način vidite realnu sliku, kvalitet seruma i dobre rezultate. Oni su toliko vidljivi još u toku prvog tretmana, da možete uporediti prvu polovinu lica gde je odrađen tretman, sa drugom polovinom koja nije tretirana. Efekat je zapanjujući. Obezbeđujemo profesionalne preparate za produženu kućnu negu.


AKTUELNE AKCIJE , POPUSTE, INFORMACIJE, GALERIJE RADOVA PRATITE NA NAŠOJ FB STRANICI

Izrada sajtova

HOME & HOTEL SERVICES: DOLAZAK NA VAŠU ADRESU (OPCIONO)
Radno vreme: pon-sub 09-20 h | ned : na poziv

Zakazivanje: VIBER / WHAT”S UP / SMS, MOB: 063/26-11-48