Trendy Hair Concept

Beograd, Vračar
Mome Kapora 36  (bivša Mačvanska, iza Hrama )
 MOB/VIBER/WhatsAPP: 066 /366 336 
E-mail: studio@nega.rs


Anticelulit masaža - Vračar

Pogledajte još...

ANTICELULIT MASAŽA - Svaki celulit je priča za sebe i često se pravi greška kada se samostalno donose odluke koji tretman treba izabrati. Jednostavno tretman se "ne kupuje", nego vrsta celulita određuje tretman. Savet je da dođete na konsultacije i da se nađe najefikasniji način borbe protiv celulita. Naša anticelulit strategija uključuje: anticelulit masaže, pakovanja, anticelulit detox, trening, napitke i pripremanje obroka.

anticelulit masaža

 

Anti-celulit tretman je složen process u kome se primenjuje u zavisnosti stanja i vrste celulita nekoliko tehnika kao što su ultrazvuk, vakum, infracrveno zračenje, limfna drenaža i masaža. Tretmani se rade postepeno i posle svakog tretmana su vidljivi. Cilj je da se ne deluje odmah agresivno na celulit i da se dijagnosticira tokom tretmana na šta je vaš celulit popustljiv. Univerzalnog rešenja nema, jer svaki je celulit problem zaseban za sebe. Pored različitih tehnika primenjujemo različita ulja, gelove, pakovanja i kreme od bršljana do kavijara.

najnoviji anticelulit tretmani 

 http://www.bymajamladenovic.com/2016/05/kako-sam-se-resila-celulita-za-30-dana.html

 

 

ANTICELULIT METODE

VAKUM - Krvni sudovi tretirani vakumom se prošire, masne ćelije koje su napunjene; masnoćom, solima, vodom, toxinima i slobodnom radikalima pri povećanom dotoku kiseonika ,,popucaju“, izgube svoju konzistenciju, i mi drenažnim pokretima blagim pritiskom, otvaramo limfne čvorove, izdreniramo te štetne sastojke,toxine,i poboljšamo cirkulaciju.

ULTRAZVUK - Snažni ultrazvučni talasi uzrokuju vibriranje masnih ćelija i njihovo nežno razmekšavanje, bez oštećenja okolnih tkiva, vakuum dovodi do pucanja njihovih membrana i pojačanja cirkulacije krvi i limfe, rastvaraju se trigliceridi koji se zatim izlučuju iz organizma, zajedno sa ostalim toksinima.

INFRACRVENO ZRAČENJE - Frekvencija infracrvenog zračenja je identična sa frekvencijom atoma ćelije. Proces tretmana ovim zracima imitira saunu i samim tim procesi u organizmu koji se odvijaju za vreme ovog tretmana su poznati vekovima a kontraindikacije minimalne ili ih nema. Infracrveno zračenje proširuje kapilare, poboljšava cirkulaciju krvi, aktivira ćelije i jača sposobnost regeneracije ćelijske strukture a samim tim i tkiva. Telo upija infracrveno zračenje, temperatura u ćelijama raste i širi krvne sudove, ubrzava protok krvi i tako poboljšava cirkulaciju. Ovim se smanjuje nagomilano suvišno salo što i ubrzava proces smanjenje telesne mase. Infracrveni talasi svojim delovanjem na ćelije i povećanjem temperature tkiva, direktno deluje na smanjenje obima na tretiranim regijama. Ova metoda ubrzava metabolizam, mikro cirkulaciju i eliminiše umor. Omogućuje se „prirodna“ detoksikacija tj, čišćenje organizma. Pored esteskih benefita infracrveno zračenje je poznato jer ima regenerativnu funkciju i sprečava nastajanje ćelija raka.

ANTICELULIT masaža je najprirodniji način da se telo oslobodi toksina nagomilanih na masnim ćelijama.
U zavisnosti od tipa celulita sprovode se različite tehnike masaža, od klasične anti-celulit masaže do limfne drenaže sa pakovanjem tela. Osim što otklanja celulit, anti-celulit masaža blagotvorno deluje i na poboljšanje cirkulacije kao i na zatezanje kože. Anticelulit masaža se izvodi selektovanim uljima najvišeg kvaliteta shodno vrsti celulita i stanju tela. U anticelulit masaže za najprošireniji vid celulita koriste se sledeća ulja, kao i u obliku gelova za ultrazvuk:

ANTICELULIT TRETMAN - PRODUŽENA NEGA

Tokom tretmana je neophodna saradnja i poštovanje opštih pravila kako bi rezultat bio efikasniji. U toku tretmana treba piti što više vode, te smanjiti unos kuhinjske soli u organizam. Ovoga se saveta valja pridržavati jer celulit nije ništa drugo nego masnoća vezana natrijumom – ako prestanemo unositi natrijum, organizam će ga trošiti iz svojih zaliha, dok uneta veća količina vode pomaže da se celulit brže razgradi. Poželjno je ubaciti mali program vežbi i kratkih šetnji. Mi ne želimo samo klijenta, već dobar rezultat, tako da pored tretmana dobijate i podršku za rešenje problema celulita. Za produženu kućnu negu na raspolaganju su vam čajevi, sapuni i kreme koje vam na zahtev obezbeđujemo.

ANTICELULIT TRENING

Ovo su slike anticelulit treninga koji su deo anticelulit strategije. Moguć je individualan trening ili u grupi do tri dame. Anticelulit trening se kombinuje sa anticelulit masažom, infracrvenim tretmani, cryo tretmanima, anticelulit pakovanjima. Po dogovoru mogu se obezbediti čajevi, kao i kompletan dnevni meni (doručak, ručak, večera, užine). Pozovite za više informacija.AKTUELNE AKCIJE , POPUSTE, INFORMACIJE, GALERIJE RADOVA PRATITE NA NAŠOJ FB STRANICI

Izrada sajtova

HOME & HOTEL SERVICES: DOLAZAK NA VAŠU ADRESU (OPCIONO)
Radno vreme: pon-sub 09-20 h | ned : na poziv

Zakazivanje: VIBER / WHAT”S UP / SMS, MOB: 063/26-11-48