Trendy Hair Concept

Beograd, Vračar
Mome Kapora 36  (bivša Mačvanska, iza Hrama )
 MOB/VIBER/WhatsAPP: 066 /366 336 
E-mail: studio@nega.rs


ANTICELULIT PAKOVANJE

Pogledajte još...

Delovanje: Pakovanje sadrži ekstrakte kleke, koprive, breze, rastavića, bršljena I ruzmarina koji uz etarska ulja I dodatak supstanci za periferno grejanje omogućava odličnu resorpciju želatinoznog sadržaja celulita iz kapsule u potkožnom sloju i njegovu eliminaciju putem cirkulacije limfotoka.

anticelulit pakovanje

ANTICELULIT TERMOAKTIVNO PAKOVANJE

Sastav: Sadrži aromaterapijsku kombinaciju cimeta, limuna, kleke, pomorandže i limunove trave i ekstrakte kleke, koprive, breze, rastavića, bršljena, ruzmarina, alge laminarie, alge spiruline i kofein.

Rezultat: Izuzetan anticelulit gel namenjen detoksikaciji i  eliminaciji celulita. Tkivo postaje čvršće, oblikovano i vidljivo se gube celulit i masne naslage. Telo je posle tretmana detoksikovano, celulit je vidno smanjen a koža je zategnutija i sa manje masnih naslaga.

Delovanje: Pakovanje sadrži ekstrakte kleke, koprive, breze, rastavića, bršljena I ruzmarina koji uz etarska ulja I dodatak supstanci za periferno grejanje omogućava odličnu resorpciju želatinoznog sadržaja celulita iz kapsule u potkožnom sloju i njegovu eliminaciju putem cirkulacije limfotoka. Zahvaljujući dodatku kofeina i vitamina C daje pojačan diuretski i detox efekat. Posle par minuta od nanošenja, tretirana regija počinje intezivno da greje i dolazi do pojačanog znojenja i hiperemije i čime se postiže taj efekat diureze i oslobađanja toksina i tečnosti iz potkožnog tkiva, a samim tim i eliminacije celulita.

ANTICELULIT TERMOAKTIVNO PAKOVANJE SA JAKIM METABOLIČKIM DEJSTVOM (48h)

Sastav: Sadrži eterična ulja limuna, terpentina, geranijuma, pomorandže, ruzmarina, bora, cimeta, limunove trave, mandarine, ekstrakte bršljena, kleke, breze, koprive, rastavića, alge laminarie, alge spiruline i kofein.

Rezultat: Izuzetan anticelulit gel sa jakim metaboličkim dejstvom na potkožno tkivo, efekat je vrlo brzo vidljiv. Tkivo postaje čvršće, oblikovano i vidljivo se gube santimetri u obimu kao i strije, celulit i masne naslage. Ovaj metod značajno potpomaže efekte dijeta i fitnes programa  za skidanje viška kilograma i celulita, zateže kožu i poboljšava njen kvalitet. Telo je posle tretmana detoksikovano, celulit je vidno smanjen a koža je zategnutija i sa manje masnih naslaga.

Delovanje: Zahvaljujući dubinskom dejstvu liposoma i kofeina omogućue se da aktivne materije iz eteričnih ulja i lekovitih biljaka jedinstvenog fitokompleksa ( bršljen, kleka, breza, kopriva i rastavić) duboko prodru do svih delova potkožnog tkiva i obave proces razgradnje masnih naslaga i izbacuju ih zajedno sa toksinima kroz telesne tečnosti. Osnovna prednost ovog metoda je što se poboljšanjem cirkulacije i diurezom ubrzava metabolizam potkožnog tkiva i svi toksini, masnoće i otoci iz potkožnog tkiva eleminišu se putem prirodnog procesa izlučivanja tečnosti.

Ovi anticelulit tretmani nisu dozvoljeni kod srčanih i bubrežnih bolesnika, u toku trudnoće, kod visokog krvnog pritiska, kod upale vena, tromboze, na mestima vidno proširenih i obolelih krvnih sudova, posle operativnih zahvata, za vreme ciklusa i povišene telesne temperature.


AKTUELNE AKCIJE , POPUSTE, INFORMACIJE, GALERIJE RADOVA PRATITE NA NAŠOJ FB STRANICI

Izrada sajtova

HOME & HOTEL SERVICES: DOLAZAK NA VAŠU ADRESU (OPCIONO)
Radno vreme: pon-sub 09-20 h | ned : na poziv

Zakazivanje: VIBER / WHAT”S UP / SMS, MOB: 063/26-11-48