Trendy Hair Concept

Beograd, Vračar
Mome Kapora 36  (bivša Mačvanska, iza Hrama )
 MOB/VIBER/WhatsAPP: 066 /366 336 
E-mail: studio@nega.rs


ANTICELULIT SUPER-BRZA METODA

Pogledajte još...

Stalne izmene toplo- hladno deluju na ubrzanje metabolizma u potkožnom tkivu tako da dovode do bržeg sagorevanja masti, a coffein buster deluje na povećanu diurezu i razmenu materija na ćelijskom nivou tako da dolazi do bržeg gubitka tečnosti i toksina iz potkožnog tkiva koji su osnovni uzročnici celulita. Izuzetna krema koja omogućava anticelulit tretman i osobama sa proširenim venama.

anticelulit krema

ANTICELULIT TRETMAN - SUPER BRZI METOD - REZULTAT VIDLJIV ODMAH

Ovaj anticelulit tretman daje rezultate odmah, koji su odmah vidljivi nakon tretmana. Međutim anticelulit zahteva strategiju, više odrađenih tretmana, kao i kombinaciju metoda kako bi rezultati bili dugotrajniji. Zato je ovaj tretman prikladan, ako želite dobar izgled na kraće vreme. 

Sastav: Sadrži aromaterapijsku kombinaciju mente, mentola, kleke, limuna, bergamota, limunove trave i lavande, biljne ekstrakte bršljena, rastavića, breze, alge laminarie, alge spiruline i kofein.

Rezultat: Izuzetan anticelulit koktel čiji efekti su vidljivi već u toku  prvog tretmana. Koža postaje čvršća i zategnutija, a metabolizam pokožnog tkiva znatno življi. Otoci i nagomilani toksini nestaju. Manuelna masaža koju čini kombinacija ulja i krema daje izuzetne rezultate kod anticelulit masaža i tretmana mršavljenja kao da je reč o pakovanju.

Delovanje: Stalne izmene toplo- hladno deluju na ubrzanje metabolizma u potkožnom tkivu tako da dovode do bržeg sagorevanja masti, a coffein buster deluje na povećanu diurezu i razmenu materija na ćelijskom nivou tako da dolazi do bržeg gubitka tečnosti i toksina iz potkožnog tkiva koji su osnovni uzročnici celulita. Izuzetna krema koja omogućava anticelulit tretman i osobama sa proširenim venama.


AKTUELNE AKCIJE , POPUSTE, INFORMACIJE, GALERIJE RADOVA PRATITE NA NAŠOJ FB STRANICI

Izrada sajtova

HOME & HOTEL SERVICES: DOLAZAK NA VAŠU ADRESU (OPCIONO)
Radno vreme: pon-sub 09-20 h | ned : na poziv

Zakazivanje: VIBER / WHAT”S UP / SMS, MOB: 063/26-11-48