Trendy Hair Concept

Beograd, Vračar
Mome Kapora 36  (bivša Mačvanska, iza Hrama )
 MOB/VIBER/WhatsAPP: 066 /366 336 
E-mail: studio@nega.rs


DA LI JE TRAJNA EPILACIJA ŠTETNA ?

Pogledajte još...

Trajna epilacija iako prisutna kod nas već duže vreme je još uvek relativna nepoznanica. Na ovoj stranici imate odgovor na to pitanje. Metod fotoepilacije koji mi primenjujemo ne menja, ne mutira ćelije, jer je jednostavno svetlosno - temperaturni impuls koji prati put dlake i spaljuje je u korenu.

 

Trajna epilacija metodom fotoepilacije nije štetna, nit je bilo gde u svetu gde su viši standardi na temu očuvanja zdravlja zabranjena. Odobrena je i Americi od strane FDA, a njena bezbednost po zdravlje potvrđena je i u Evropi. Po najvišim standardima koji su propisani u razvijenim zemljama (a koje mi uvažavamo, jer kod nas ništa nije ni propisano ), ne preporučuje se osobama ispod 18 godina, trudnicama i dojiljama. Kod nas se ova usluga nudi osobama već od 15-16 godina, ali mi poštujemo preporuku Američke zdravstvena organizacije, pa samo punoletne osobe mogu biti korisnici usluge trajne epilacije. Ovo navodimo kao bitan detalj koji nas razlikuje od drugih, kako bi prepoznali naš ozbiljan pristup. Nama je uvek prioritet bezbednost i kvalitet, preporuka stručnjaka, a ne veće tržište. Upravo nepostjeći propisi dozvoljavaju pojedinim klinikama da spuštaju starosnu granicu zarad većeg tržišta i da dovedu u opasnost devojčice koje nisu možda menstrualno sazrele i čiji se hormone nisu sazrevanjem stabilizovali.

Trajna epilacija se ne radi preko tetovaža, mladeža, bradavica, rana, posekotina, izgorene i potamnele kože. Za trajnu epilaciju putem fotoepilacije je preporuka da se radi u zimskim, prolećnim danima kao i u kasnu jesen kada je koža manje izložena suncu. Treba imati u vidu da je to process od dva do tri meseca, na svake dve nedelje. Generalno, fotoepilacija može da se radi tokom cele godine, ali na neosunčanoj koži. Jednostavno objašnjeno, razlog je potreban kontrast koji navodi zrak ka korenu dlake ( tamnija dlaka, svetla koža ).  Pogrešna je pretpostavka da je fotoepilacija opasna u predelu pazuha i intimne zone, zbog limfnih i mlečnih žlezda. Trajna epilacija metodom fotoepilacije prodire  milimetar,dva, do kornea dlake, tako da je apsolutno bezbedna za upotrebu. Takođe, fotoepilacija ne može da izazove kancer, jer je nejonozirujuća svetlost i samim tim ne mutira ćelije. Za tretman trajne epilacije koristimo Philipsov aparat, koji je međunarodno sertifikovan, bezbedan za korišćenje u Evropi i Americi.

 

da li je trajna epilacija stetna po zdravlje

 AKTUELNE AKCIJE , POPUSTE, INFORMACIJE, GALERIJE RADOVA PRATITE NA NAŠOJ FB STRANICI

Izrada sajtova

HOME & HOTEL SERVICES: DOLAZAK NA VAŠU ADRESU (OPCIONO)
Radno vreme: pon-sub 09-20 h | ned : na poziv

Zakazivanje: VIBER / WHAT”S UP / SMS, MOB: 063/26-11-48