Trendy Hair Concept

Beograd, Vračar
Mome Kapora 36  (bivša Mačvanska, iza Hrama )
 MOB/VIBER/WhatsAPP: 066 /366 336 
E-mail: studio@nega.rs


Depilacija

Pogledajte još...

epilacijaDEPILACIJA

Depilaciju radimo klasičnim metodama voskom, za one koje ne žele da menjaju navike i naprednim tehnikama koje sigurno nećete naći na jednom mestu. U napredne tehnike spadaju depilacija šećenom pastom, uklanjanje malja sa nausnica i lica hiruškim koncem. Ove tehnike su manje bolne, efikasnije jer čupaju dlake iz korena i vremenom ih proređuju. U prillog im ide i visok higijenski standard jer se svi materijali koriste jednokratno...

DEPILACIJA VOSKOM

Depilacija voskom je vrlo popularna metoda depilacije. Kad je vosak topao, ulazi u folikule i izvlači u celosti dlaku iz korena. Kad se obavlja mesečno, depilacija voskom znači da će dlakama trebati više vremena da narastu jer se uklanjaju iz korena, za razliku od brijanja koje samo reže dlake. Dlake će vam porasti tek za 3-6 nedelja. Loša strana ove depilacije je da može biti bolno za žene sa osetljivom kožom.
Postupak depilacije voskom počinje nanošenjem posebnog losiona za depilaciju (obični losioni i kreme nisu dobri jer od njih vosak skliže sa dlake). Tada se na kožu nanosi vosak i prekriva trakama tkanine. Kad se vosak stvrdne, trake se naglo povlače u smeru suprotnom rastu dlaka.
Najbolji način redukovanja bola je opuštanje. Kad ste napeti, folikuli se zatvore i vosak ne dopire do korena dlake. Odmah nakon depilacije, primenjuju se tehnike i preparati za smanjenje boli.

DEPILACIJA KONCEM

Ova vrsta depilacije potiče iz Indije, mada je zastupljena na celom Srednjem Istoku . Iako vrlo stara, ova metoda se pokazala najefikasnijom, jer se radi hiruškim koncem koji se uplete u trougao i brzim pokretima uklanja i najsitnije dlacice iz korena. Primenjuje se na regiji lica.

Depilacija je manje bolna od čupanja pincetom, znatno brza i efikasnija. Za obrve ili nausnice potrebno je svega 5,6 min. Konac ne sadrži nikakve hemikalije, te je odličan za osetljivu kožu sklonu iritacijama.

Ova metoda je malo poznata kod nas, a na zapadu je totalna invazija na salone gde ovu tehniku rade žene iz Indije. Ovu veoma preciznu tehniku poznaju samo dobri majstori i prisutna je kao usluga u par salona. Ako želite da vidite kako se radi, pogledajte specijal NBC televizije..

SAVLADAJTE VEŠTINU OBLIKOVANJA        ZA  12 000 DIN

 

DEPILACIJA ŠEĆERNOM PASTOM

Šećerna pasta nudi mnogo jedinstvenih i različitih prednosti. Najvažnija prednost je ujedno i osnovna: Tehnika je usavršena na način da otklanja dlaku u smeru rasta dlake i to u ranom stadiju rasta, bez ikakvog preloma dlaka, nelagodnosti, iritacije i uraslih dlaka. Ujedno uklanja odumrle suve stanice sa kože...

Šećerna pasta je 100% prirodna. Većina voskova sadrži hemijske dodatke koji mogu uzrokovati iritaciju kože ili čak alergije kod klijenata s osjetljivom kožom. Šećerna pasta je hipoalergijska i ne stvara komedone..

Šećerna pasta se ne lepi za kožu. Vosak se lepi za kožu i odklanja žive stanice sa kože. To je bolno i može uzrokovati modrice ili podljeve. Šećer za razliku od voska skida samo mrtve stanice s kože što rezultira puno nežnijim tretmanom.

Šećer se topi u kontaktu sa vodom. Nikakva hemijska otapala nisu potrebna za otklanjanje šećera sa kože. Šećer se uklanja toplom vodom. Nema nikakvog oštećenja na odjeći ili opremi. Isto tako nema lepljivosti po koži ni odjeći klijenta što je uobičajno kod depilacije s voskom.

Mlaka šećerna pasta se umasira na kožu s rukom. Za razliku od šećera,vosak treba biti priključen na aplikator i uobičajno je da zna postići vrlo visoku temperaturu što nije dobro za kožu,vene ni kapilare.

Šećerna pasta je higijenska. S obzirom da se pasta ne koristi u više navrata,nema nikakvog rizika od zaraze. Šećer kao prirodni konzervans koji sprečava razvijanje bakterija i nikad se ne može pokvariti.

ŠEĆERNA PASTA U POREĐENJU SA VOSKOM

Šećerna pasta: Nanošenje šećerne paste suprotno je smeru rasta dlaka.

Vosak: Nanosi se u smeru rasta dlaka.

Šećerna pasta: Šećerna pasta ulazi u samo dno folikula dlake.

Vosak: Vosak ne penetrira u folikulu dlake.

Šećerna pasta: Izvlačenje dlaka u smeru rasta.

Vosak: Povlačenje voska u smeru rasta dlaka.

Šećerna pasta: Nanošenje šećerne paste suprotno smeru rasta dlaka.

Vosak: Vosak ne ulazi u poru folikula dlake.

Šećerna pasta: Dlaka je sa šećernom pastom izvučena skroz iz korena.

Vosak: Dlake nisu izvučene iz korena jer su prekratke za vosak.

Sa šečernom pastom depilacija je nežna, efikasna i prirodna…

Ekskluzivna premijera u salonu WOMANIZER – šečerna pasta CLEOPATRA

Cleopatrina šećerna pasta za egipatsku depilaciju je 100% prirodni proizvod, na bazi šećera, limuna, ekstrakta nevena i aloe vere. Ne sadrži hemikalije, lepak, veštačke boje boje i mirise. Pogodna je za sve tipove kože.

Zbog svog jedinstvenog sastava i načina upotrebe ne iritira kožu, pa se preporučuje svima. Naročita preporuka je za osobe sa proširenim venama i sklonim pucanju kapilara.

Cleopatra šećerna pasta je obogačena sa nevenom i aloje verom, nagradjena je ove godine zlatnom medaljom u Ženevi u oblasti kozmetike i medicine, kao i za inovatni proizvod u Rusiji.

Neven (lat. Calendula officinalis) štiti, njeguje, omekšava, vlaži i toniira sve tipove kože. Smiruje iritacije i crvenilo na koži.

Aloe Vera prodire do najdubljeg sloja kože samim tim je izvrsno hrani, vlaži i pomlađuje. Sadrži 240 hranjivih i lekovitih sastojaka, a odlična je za suvu, beživotnu, osetljivu i oštećenu kožu.

secerna pasta


AKTUELNE AKCIJE , POPUSTE, INFORMACIJE, GALERIJE RADOVA PRATITE NA NAŠOJ FB STRANICI

Izrada sajtova

HOME & HOTEL SERVICES: DOLAZAK NA VAŠU ADRESU (OPCIONO)
Radno vreme: pon-sub 09-20 h | ned : na poziv

Zakazivanje: VIBER / WHAT”S UP / SMS, MOB: 063/26-11-48