Trendy Hair Concept

Beograd, Vračar
Mome Kapora 36  (bivša Mačvanska, iza Hrama )
 MOB/VIBER/WhatsAPP: 066 /366 336 
E-mail: studio@nega.rs


DEPILACIJA INTIMNE ZONE

Pogledajte još...

INTIMNA DEPILACIJA ZA ŽENE I MUŠKARCE

Gostovali smo u emisiji "Praktična žena" na Prva TV. U kratkom prilogu su objašnjene neke od metoda za intimnu depilaciju i dati su korisni saveti.

Izvor: Prva TV

Emisija: Praktična žena

depilacija intimne zone

DEPILACIJA INTIMNE ZONE ŠEČERNOM PASTOM

Depilacija intimne zone šećernom pastom je najbezbolniji postupak sa visokohigijenskim uslovima i ostalim prednostima koje možete videti na stranici o depilaciji sa šećernom pastom. U nastavku stranice pogledajte video materijal na kojima se okvirno vidi deplacija intimne zone za dame i depilacija intimne zone za muškarce.

DEPILACIJA INTIMNE ZONE ZA OBA POLA - Mi smo jedan od retkih salona koji radi depilaciju intimne zone sa isključivo šećernom pastom, a za muškarce smo verovatno jedini u gradu. Depilaciju radi kozmetičar, medicinski radnik koji ume da prepozna osetljive zone. Na snimku se vidi koja je neka preporučena veličina dlake za ovu vrstu depilacije. Opciono preporučuje se i fotoepilacija za dugotrajnije rešavanje problema. Pošto nas često zovu muškarci koji ne mogu lako da pronađu salon sa ovom vrstom usluge, podelite ovu informaciju onima koju ovu uslugu traže.

 

DEPILACIJA INTIMNE ZONE ZA MUŠKARCE SA ŠEĆERNOM PASTOM


AKTUELNE AKCIJE , POPUSTE, INFORMACIJE, GALERIJE RADOVA PRATITE NA NAŠOJ FB STRANICI

Izrada sajtova

HOME & HOTEL SERVICES: DOLAZAK NA VAŠU ADRESU (OPCIONO)
Radno vreme: pon-sub 09-20 h | ned : na poziv

Zakazivanje: VIBER / WHAT”S UP / SMS, MOB: 063/26-11-48