Trendy Hair Concept

Beograd, Vračar
Mome Kapora 36  (bivša Mačvanska, iza Hrama )
 MOB/VIBER/WhatsAPP: 066 /366 336 
E-mail: studio@nega.rs


DEPILACIJA ŠEĆERNOM PASTOM

Pogledajte još...

Šećerna pasta nudi mnogo jedinstvenih i različitih prednosti. Najvažnija prednost je ujedno i osnovna: Tehnika je usavršena na način da otklanja dlaku u smeru rasta dlake i to u ranom stadiju rasta, bez ikakvog preloma dlaka, nelagodnosti, iritacije i uraslih dlaka. Ujedno uklanja odumrle suve stanice sa kože.

Pre svake priče o šećernoj pasti uvek u prvi plan dolazi poređenje cena u odnosu na depilaciju voskom. Sa satonovišta salona odgovor je jednostavan; šećerna pasta je desetak puta skuplji materijal i radi se vremenski 4-5 puta duže, fizički je teža za rad. Ipak klijent na kraju izlazi sa većim benefitom, i ako je naizgled platio više. Kako? Sa stanovišta zdravlja - zdraviji je metod. Sa stanovišta plaćanja - opet bolje! Kako? Jednostavno! Ukoliko želite savršeno glatku kožu, šećernom pastom to sigurno i dobijate, ali period između dve depilacije je sve duži i duži. Pored novca štedite vreme, a vremenom dlake su sve ređe i ređe, pa se zbog toga ovaj metod često naziva i epilacijom. Posle izvesnog vremena dobija se rezultat, jedna depilacija šećernom pastom - 3,4 voskom.  

Šećerna pasta nudi mnogo jedinstvenih i različitih prednosti. Najvažnija prednost je ujedno i osnovna: Tehnika je usavršena na način da otklanja dlaku u smeru rasta dlake i to u ranom stadiju rasta, bez ikakvog preloma dlaka, nelagodnosti, iritacije i uraslih dlaka. Ujedno uklanja odumrle suve stanice sa kože.

Šećerna pasta je 100% prirodna. Većina voskova sadrži hemijske dodatke koji mogu uzrokovati iritaciju kože ili čak alergije kod klijenata s osjetljivom kožom. Šećerna pasta je hipoalergijska i ne stvara komedone..

Šećerna pasta se ne lepi za kožu. Vosak se lepi za kožu i odklanja žive stanice sa kože. To je bolno i može uzrokovati modrice ili podljeve. Šećer za razliku od voska skida samo mrtve stanice s kože što rezultira puno nežnijim tretmanom.

Šećer se topi u kontaktu sa vodom. Nikakva hemijska otapala nisu potrebna za otklanjanje šećera sa kože. Šećer se uklanja toplom vodom. Nema nikakvog oštećenja na odjeći ili opremi. Isto tako nema lepljivosti po koži ni odjeći klijenta što je uobičajno kod depilacije s voskom.

Mlaka šećerna pasta se umasira na kožu s rukom. Za razliku od šećera,vosak treba biti priključen na aplikator i uobičajno je da zna postići vrlo visoku temperaturu što nije dobro za kožu,vene ni kapilare.

Šećerna pasta je higijenska. S obzirom da se pasta ne koristi u više navrata,nema nikakvog rizika od zaraze. Šećer kao prirodni konzervans koji sprečava razvijanje bakterija i nikad se ne može pokvariti.

ŠEĆERNA PASTA U POREĐENJU SA VOSKOM

Šećerna pasta: Nanošenje šećerne paste suprotno je smeru rasta dlaka.

Vosak: Nanosi se u smeru rasta dlaka.

Šećerna pasta: Šećerna pasta ulazi u samo dno folikula dlake.

Vosak: Vosak ne penetrira u folikulu dlake.

Šećerna pasta: Izvlačenje dlaka u smeru rasta.

Vosak: Povlačenje voska u smeru rasta dlaka.

Šećerna pasta: Nanošenje šećerne paste suprotno smeru rasta dlaka.

Vosak: Vosak ne ulazi u poru folikula dlake.

Šećerna pasta: Dlaka je sa šećernom pastom izvučena skroz iz korena.

Vosak: Dlake nisu izvučene iz korena jer su prekratke za vosak.

Sa šečernom pastom depilacija je nežna, efikasna i prirodna…

PODRŠKA BUDUĆIM MAMAMA

 DOLAZAK NA ADRESU

Beauty Clinique podržava buduće mame! Svaka žena želi da je negovana, pa i kada je u drugom stanju. Depilacija zna biti napor i frustracija trudnicama, a naša iskustva govore da je ova usluga više nego neophodna kao servis na kućnoj adresi. Depilacija se radi isključivo šećernom pastom, koja je bezbednija i manje bolna od ostalih vrsta depilacija. Depilaciju obavlja stručno osoblje ( medicinski radnik) koji veoma vodi računa o osetljivosti kože, hormonskom statusu i ostalim faktorima.
Želimo da podržimo buduće mame besplatnim dolaskom na kućnu adresu na opštinama Stari grad i Vračar, a za ostale delove grada dolazimo uz minimalnu nadoknadu.
Mi smo prvi salon koju je ovu uslugu uveo sa humanim karakterom razumevajući potrebu trudnica. Zbog toga što jedini u gradu pružamo ovu vrstu usluge na kućnoj adresi, bilo bi lepo da podelite ovu informaciju trudnicama iz Vaše okoline ili koje poznajete, kako bi im olakšali doba trudnoće.

 

ŠEĆERNA PASTA CLEOPATRA - NAJČEŠĆA PITANJA

Šećerna pasta Cleopatra se jednostavno upotrebljava: nakon razmekšavanja paste u rukama, ona se nanosi na kožu u smeru suprotnom od rasta dlačica i skida u smera rasta dlačica. Za razliku od voska koji skida površinski sloj kože, pasta radi piling i neguje kožu, te se preporučuje za depilaciju osetljivijih područja tela. Neven štiti, neguje, omekšava, te vlaži i tonira sve tipove kože, dok Aloja Vera prodire do najdubljeg sloja kože, hrani ga, vlaži i podmlađuje. 


Šećerna pasta se ne zagreva, te nema opasnosti od opekotina i preporučuje se osobama koje pate od proširenih vena ili pucanja kapilara. Takođe, šećer je prirodni konzervans i samim tim onemogućen je razvoj bakterija, nema opasnosti od dobijanja infekcija i preporučuje se za depilaciju intimnih delova tela.

Pitanja i odgovori : 

P: Da li je egipatska depilacija bolna?
O: Iako je bol subjektivan osećaj, iskustvo pokazuje da je egipatska depilacija manje neprijatna i manje bolna od klasične depilacije voskom. 

P: Koja dužina dlačica je idealna za efikasnu depilaciju?
O: Idealna dužina dlačica je od 2 – 6mm.

P: Da li egipatska depilacija ima epilaciono dejstvo? 
O: Ako redovno radite depilaciju šećernom pastom, polako slabite koren dlake i vremenom dlake se proređuju i prestaju da rastu. Efikasnost egipatske depilacije zavisi od kvaliteta dlake. Onima koji su svoju kožu i dlačice navikli na depilaciju egipatska depilacija će biti efikasnija, nego kod onih koji se čitav život briju brijačem.

P: Kome je namenjena egipatska depilacija i šta sve mogu depilirati Cleopatrinom šećernom pastom?
O: Cleopatrina šećerna pasta namenjena je i ženama i muškarcima. Možete depilirati kompletno telo i lice, osim brade kod muškaraca, budući da je dlaka na tom području drugačije strukture.

NAPOMENA:

U ponudi na tržištu se nalazi šećerne pasta u patroni ili koja se zagreva u topillici. To nema veze sa pravon šećernom pastom jer to je klasičan vosak sa šećerom i skida se trakama. On ima svojstva kao klasičan vosak znači samo kida dlaku kao i bilo koji vosak. Zato je uputno pre nego što se uputite na depilaciju šećernom pastom, da pitate da li je šećerna pasta iz topilice ili patrone i da li se skida sa trakama. Ukoliko Vam daju potvrdan odgovor onda nije reč o pravoj šećernoj pasti koja se skida ručno i aplicira hladna iz kutije.


AKTUELNE AKCIJE , POPUSTE, INFORMACIJE, GALERIJE RADOVA PRATITE NA NAŠOJ FB STRANICI

Izrada sajtova

HOME & HOTEL SERVICES: DOLAZAK NA VAŠU ADRESU (OPCIONO)
Radno vreme: pon-sub 09-20 h | ned : na poziv

Zakazivanje: VIBER / WHAT”S UP / SMS, MOB: 063/26-11-48