Trendy Hair Concept

Beograd, Vračar
Mome Kapora 36  (bivša Mačvanska, iza Hrama )
 MOB/VIBER/WhatsAPP: 066 /366 336 
E-mail: studio@nega.rs


ENZIMSKI PILING

Pogledajte još...

Za ovaj kozmetički tretman možemo reći da je najnežniji enzimski piling na svetu koji rapidno ubrzava regeneraciju ćelija. Ananas i papaja enzim daju piling efekat koji ima za cilj da se postigne optimalna regeneracija ćelija.

PAPAJA / ANANAS ENZIM PILING 

Za ovaj kozmetički tretman možemo reći da je najnežniji enzimski piling na svetu koji rapidno ubrzava regeneraciju ćelija. Ananas i papaja enzim daju piling efekat koji ima za cilj da se postigne optimalna regeneracija ćelija.

Zbog bromelina koji se nalazi u ananasu ovaj piling se otklanja oštećenu kožu, a koristi se čak i za opekotine. Sinteza dve amino kiseline arginina i prolina, uz papaja enzim vrši idealan enzimatski piling,a ekstrakt ananasa ima zaštitna i hidratantna svojstva koja su od suštinskog značaja za sprečavanje bora. Rezultat ovog kozmetičkog tretmana je jedinstven regenerativni i anti age efekat za brze rezultate bez štetnih posledica od hemijskog pilinga voćnim kiselinama.

U kombinaciji sa algama dobija se poseban spoj visoke tehnologije i bioloških osobina alginata i papaja enzima koji imaju izuzetno stimulativno dejstvo na epidermis, regenerišu, hidriraju i omekšavaju kožu lica. Dizajnirana je da se prilagođava obliku lica.

Namenjena je svim tipovima kože lica za smanjenje bora, stimulaciju prirodnog obnavljanja kože i vraćanja njene prirodne elastičnosti, sjaja i glatkoće. Pored visoke hidratacije koža ovim kozmetičkim tretmanom dobija hranjive materije i pojačava se sinteza kolagena i elastina. Efekat je vidljiv odmah nakon tretmana.


AKTUELNE AKCIJE , POPUSTE, INFORMACIJE, GALERIJE RADOVA PRATITE NA NAŠOJ FB STRANICI

Izrada sajtova

HOME & HOTEL SERVICES: DOLAZAK NA VAŠU ADRESU (OPCIONO)
Radno vreme: pon-sub 09-20 h | ned : na poziv

Zakazivanje: VIBER / WHAT”S UP / SMS, MOB: 063/26-11-48