Trendy Hair Concept

Beograd, Vračar
Ulica: Krunska 81
Tel: 011/308-91-08, 063/26 11 48 
e-mail: studio@nega.rs

Frizure u trendu - najnovije frizure

Pogledajte još...

Poznate ličnosti uvek iznose trend na red carpet-ima, svakako nijedna frizura ne može da bude kopija. Tako su nastale frizure u trendu brondi i ombre. Naime, stilisti su odlično upakovali priču da jer im ove dve sjajne tehnike daju široke mogučnosti da prave unikate jer se baziraju na širokoj paleti boja i oblika tako da svaka zvezda ima neponovljivu frizuru. Međutim ovde postoji strogi stilski kod koji se mora poštovati, da ne bi izgledali kao da nosite tuđu frizuru. Oni koji to znaju, o tome ne pričaju, a mi to znamo.

najnovije frizure 2013

FRIZURE U TRENDU 2012 / 2013

BRONDI

Kada poželite promenu koja nije previše drastična ili kada ne možete frizeru da objasnite koju nijansu želite, mi znamo šta je to - to je BRONDI. Brondi je kovanica dve reči brown i blonde i predstavlja senčenje kose od smeđih boja pri korenu, prako karamel tonova do svetlo plavih nijansi. Ova tehnika senčenja je veoma zahtevna, ali krajnji ishod je veoma efektna frizura. Brondi je apsolutni hit u svetu i jako dobro pristaje uz tamniju i bronzanu put posle sunčanja. Brondi efekat je izuzetno prihvatljiva za brinete koje flertuju sa plavom bojom, a nemaju hrabrosti da je isprobaju, kao i za izrazito plave koje žele umereniju boju i promenu.

Napomena: Brondi senčenje nije izvlačanje pramen po pramen u različitim nijansama po vertikali što ćete najčešće dobiti kod većine frizera ( ukoliko je upućen šta je ) i koji će verovatno olako prihvatiti da odradi, tumačeći  vašu želju kao pramenove, šatiranje ili nešto treće. Efekat neće biti kakav ste želeli.

OMBRE

Ombre na francuskom znači senčenje  podrzumeva postepeno posvetljenje kose od sredine ka vrhovima. Za neupućene izgleda kao izrasla, međutim već neko vreme je apsolutni hit u svetu. Ombre je prva nametnula Sarah Jessica Parker u seriji "Sex i grad", promovišući taj opušteni šmek New York-a kakv sličan ima i Beograd. Sinonim za ovu frizuru je casual jer se nosi opušteno, lako se održava i daje nostalgičanu notu koja priseća na more. Svetli krajevi uvek podmlađuju i veoma daju sexy look.

Ombre se preporučuje u monotonom periodu dok čekate da vam izraste prirodna kosa. Ombre pruža mogućnost da se poigrate sa bojama. Još jednom da napomenemo ombre ima svoj stilski kod (pravilo) koji sinhronizuje nekoliko elemenata da bi bio savršen. Ne preporučujemo da se radi u kućnoj varijanti jer pored pravila je tehnički zahtevan i samostalnim eksperimentom možete dobiti sasvim nešto drugo što će vam jako loše stajati.Ombre jeste opuštena varijanta po izgledu, za održavanje, ali za pravi efekat treba se obratiti profesionalnom frizeru sa iskustvom u meliranju, senčenju koje su osnovne tehnike za ove frizure. Naše radove možete pogledati u rubrici meliranje.

Madonna, Jennifer Lopez, Victoria Beckham, Julia Roberts, Jennifer Aniston.. One nose ove frizure, zašto ne bi ste i vi? Pogledajte galeriju brondi i ombre frizura poznatih svetskih zvezda.

 Postanite FACEBOOK fan i ostvarite popust od 20% na sve usluge ponedeljkom

Izrada sajtova

Krunska 81, Beograd. Radno vreme: pon-sub 11-21h | ned 09-17h

Telefoni: 011/308-91-08 i 063/26-11-48