Trendy Hair Concept

Beograd, Vračar
Mome Kapora 36  (bivša Mačvanska, iza Hrama )
 MOB/VIBER/WhatsAPP: 066 /366 336 
E-mail: studio@nega.rs


HIJALURONSKI FILERI

Pogledajte još...

Hijaluronska kiselina se kao sastavni deo potkožnog tkiva resorbuje i pospešuje sintezu kolagena u Exta Cell Matrix-u. Starenjem kože dolazi do poremećaja u sintezi kolagena i hijaluronske kiseline u potkožnom tkivu i nastajanja bora.

HIJALURON – HIJALURONSKA KISELINA POSLEDNJE GENERACIJE

Hijaluronska kiselina se kao sastavni deo potkožnog tkiva resorbuje i pospešuje sintezu kolagena u Exta Cell Matrix-u. Starenjem kože dolazi do poremećaja u sintezi kolagena i hijaluronske kiseline u potkožnom tkivu i nastajanja bora. Taj se proces najčešće odvija u periodu od 30 do 40 godina života, pod uticajima spoljašnjih (sunce, voda, vazduh, pušenje) i unutrašnjih faktora (opšte zdravstveno stanje organizma, hormoni, bolesti). 

Ova kiselina može vezati velike količine vode, uvećane do 1000 puta u odnosu na sopstvenu masu, pa je značajan sastojak u kozmetičkoj industriji, jer dovodi do povećanja elastičnosti kože. Molekuli hijaluronske kiseline akumuliraju i vezuju za sebe vodu, i upravo ta osobina daje koži jedrinu i mladost.

Molekulske mase fibroblasti se podstiču na aktivnost i obnavljanje potkožnog tkiva. Taj proces se naziva biostimulacija-organizam sopstvenim snagama obnavlja kožu i potkožno tkivo. Hijaluronska kiselina podstiče aktiviranje mehanizama retinola, anti-age molekula koji stimulišu sintezu kolagena i elastina i ćelijsku regeneraciju. Poslednja naučna istraživanja pokazuje da hijaluronska kiselina može da prodre u kožu ako se redukuje na deliće mikronske veličine. Upravo su na tome zasnovani preparati poslednje generacije koje koristimo u tretmanima. Ovi fragmenti hijalurona se unose samo masažom, bez igala, bez aparata na najprirodniji način. Po prodiranju zaštitne membrane vezuju se za receptore određenih ćelija i podstiču prirodnu sintezu hijaluronske kiseline u koži. Na ovaj način koža sama prihvata neophodnu količinu i ne može doći do nekontrolisanog ubacivanja kao sa iglama, samim tim i neprirodnog izgleda koji sve češće viđamo. Za razliku od unošenja sa aparatima koji imaju dodatnu ulogu ulepšavanja, ovom tehnikom imate realno dejstvo preparata i stabilnu absorpciju. Hijaluron je toliko moćan da vreme na koži vraća unazad. Tretman je specijalno dizajniran za zrelu kožu sa dvostruko aktivnom 2x hijaluronskom kiselinom. Sitniji molekuli hijalurona prodiru dublje u mezoderm ,gradeci hidro gel čvršće strukture i pune bore,a krupniji molekuli hijalurona daju produženu hidrataciju u višim slojevima kože.Rezultat vraćanje vitalnosti i jedrosti koži lica sa smanjenjem dubine bora. Koža posle tretmna je vidno zategnutija, svežija i jedrija.

U zavisnosti od stanja kože tretman hijaluronom se kombinuje i ss vitamin C filerima. Vitamin C filer ima izuzetan lifting efekat, stimuliše sintezu kolagena, ujednačava ten, izbeljuje i omekšava ogrubelu kožu i tamne fleke, odlično zateže, umiruje, regeneriše i neguje kožu lica. Uz pomoć hijaluronske kiseline koja je reparator bora i značajno potpomaže funkciju sinteze kolagena, redovnom upotrebom dolazi do zatezanja kože, poboljšava se tonus i izgled kože.


AKTUELNE AKCIJE , POPUSTE, INFORMACIJE, GALERIJE RADOVA PRATITE NA NAŠOJ FB STRANICI

Izrada sajtova

HOME & HOTEL SERVICES: DOLAZAK NA VAŠU ADRESU (OPCIONO)
Radno vreme: pon-sub 09-20 h | ned : na poziv

Zakazivanje: VIBER / WHAT”S UP / SMS, MOB: 063/26-11-48