Trendy Hair Concept

Beograd, Vračar
Mome Kapora 36  (bivša Mačvanska, iza Hrama )
 MOB/VIBER/WhatsAPP: 066 /366 336 
E-mail: studio@nega.rs


HOLIVUDSKI SJAJ TRETMAN

Pogledajte još...

Novi inovativni trend za podmlađivanje u kozmetici je MYORELAX-BOTOX maska. Ovaj tretman predstavlja spoj visoke tehnologije i bioloških osobina alginata koje imaju izuzetno stimulativno dejstvo na epidermis.

HOLIVUDSKI SJAJ TRETMAN

Novi inovativni trend za podmlađivanje u kozmetici je MYORELAX-BOTOX maska.  Ovaj tretman predstavlja spoj visoke tehnologije i bioloških osobina alginata koje imaju izuzetno stimulativno dejstvo na epidermis. Maska je dizajnirana da se prilagodjava obliku lica.

ARGIRELIN-HEKSAPEPTID se sastoji od prirodnih aminokiselina koji utiču na kontrakciju mišića lica. Ovaj heksapeptid ima izrazito miorelaksantno dejstvo na mišiće pri cemu dolazi do smanjenja dubine bora. Sitne bore i nabori na mestima gde je mimika jače izražena se adekvatnom i kontinuiranom primenom BOTOX maske umanjuju .

ALGALIFE MYORELAX-BOTOX maska ima jedinstven BLISS efekat za brze rezultate bez štetnih posledica od botoxa. Botox maska ne izaziva alergijske reakcije i preporučuje se za zrelliju, suvu i stresom ugroženu kožu lica.

Za razliku od klasičnog botoxa, u tretmanu se koristi botox na bazi algi. Maska popravlja strukturu kože zahvaljujući alginatima tj. algama iz porodice laminaria, spirulina i fucus vesculosus.

Tretman je bezbolan, bez ikakvog rizika, samim tim što se ne ubrizgava u kožu, već nanosi na kožu, pomoću aparata koji ga potiskuje, prodire u dublje slojeve ispravljajući bore i revitalizujući kožu. Ono što je značajno je to, što se može ponavljati neograničen broj puta, jer je potpuno neškodljiv.

Serum ima trostruko dejstvo, pored toga što sadrži dve vrste molekula hijaluronske kiseline - sitnije koji brže i dublje prodiru u epidermis i krupnije koji se duže zadržavaju u površinskom sloju i omogućavaju bolju hidrataciju, ovaj jedinstveni serum sadrži i novu generaciju anti age jedinjenja anti hijaluronidaze koja značajno sprečava razgradnju hyaluronske kiseline u potkožnom sloju i na taj način produžava stabilnost filera u potkožnom sloju, tako da se efekat ovog tretmana metabolički multiplicira i daje neverovatnu efikasnost u anti ageingu.


AKTUELNE AKCIJE , POPUSTE, INFORMACIJE, GALERIJE RADOVA PRATITE NA NAŠOJ FB STRANICI

Izrada sajtova

HOME & HOTEL SERVICES: DOLAZAK NA VAŠU ADRESU (OPCIONO)
Radno vreme: pon-sub 09-20 h | ned : na poziv

Zakazivanje: VIBER / WHAT”S UP / SMS, MOB: 063/26-11-48