Trendy Hair Concept

Beograd, Vračar
Mome Kapora 36  (bivša Mačvanska, iza Hrama )
 MOB/VIBER/WhatsAPP: 066 /366 336 
E-mail: studio@nega.rs


KAVITACIJA VRAČAR

Pogledajte još...

Beverla Hills kavitacija je neinvezivna metoda razbijanja masnih naslaga po bezbednosnim standardima FDA. To podrazumeva uklanjanje masnih ćelija u predelima stomaka, sedalnog dela, butinama, nadlakticama itd sa usmerenim izbacivanjem toksina i masnoća. Tretman obuhvata uktrazvučno razbijanje masnoća sa intezivnom limfnom drenažom nakon tretmana. To je dodatna briga za zdravlje klijenta jer se time tretira izbacivanje toksina i masnoća koje mogu opteretiti organizam.

kavitacija efekti

Beverly Hills kavitacija

Ultrazvučna kavitacija je jedini nehirurški i neinvazivni postupak koji ciljano uništava masne ćelije na stomaku, butinama, zadnjici i drugim delovima tela.
Tretmane kavitacije potrebno je provoditi jednom u sedam do deset dana, sa pratećom limfnom drenažom. Broj tretmana je individualan.
Ultrazvučnim talasima se tretiraju područja sa nakupljenim masnim naslagama što osigurava selektivno razbijanje masnih ćelija pri čemu površina kože, mišići, živci i tetive ostaju netaknuti. Nakon zahvata površina kože ostaje neoštećena, nema bolova, te se odmah možete vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.
Kavitacija je predvidjena za:
• Preoblikovanju lokalizovane masnoće (stomak, kolena, bokovi, zadnjica,ruke)
• Smanjenju naslaga celulita
• Reaktivaciji lokalne cirkulacije i ishrane kože
• Poboljšanju kvaliteta kože i vezivnog potkožnog tkiva.
Ukoliko kavitaciju sprovodi strucno lice praksa je pokazala kako su rezultati brzo vidljivi i dugotrajni.

Kavitacija sa eletrostimulacijom je tretman nisko frekvetnim ultrazvukom i predstavlja revolucionarnu tehniku za uklanjanje masnih naslaga i celulita. Pod dejstvom ultrazvuka u masnim celijama zahvaljujuci precizno utvdenoj frekvenci i snazi ultrazvucnih talasa dolazi do stvaranja mehurića koji se u trenutku kada se nakupi dovoljna energija tope,  praveci talas koji se širi unutar masne ćelije i dovodi do razgradnje masne celije (kao puter, koji zagrevate i on se pretvara u tečno stanje). Time se trajno uništavaju masne čelije i smanjuje se njihov ukupan broj u tkivu. Sadržaj masne ćelije se putem limfnog sistema odnosi iz medućelijskog prostora i dalje putem cirkulacije dolazi do jetre gde se masti razgraduju na isti način kao i masnoće unešene ishranom. Neke fragmente razložene masnoće (lipoproteini) potrebno je  potrošiti i putem fizicke aktivnosti i na taj način ih ukloniti iz cirkulacije.

Pre tretmana je potrebno uraditi laboratorijske analize lipidnog statusa kako bi se proverio nivo holesterola, triglicerida i šećera. Osobe sa povišenim nivoom holesterola i triglicerida potrebno je medicinski pratiti tokom procesa lečenja gojaznosti.

Tretman je potpuno bezbolan. Radi se po pravilu u razmacima od 5-7 dana i može se kombinovati sa drugim metodama lečenja gojaznosti izmedu tretmana, kao npr. anticelulit masaža koja ima za cilj da pospeši limfnu drenažu odnosno da odnese sadržaj koji se izlio u meducelijski prostor.

Broj tretmana je individualan i zavisi od veličine i strukture masnih naslaga. Rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana jer dolazi do smanjenja obima tretiranog područja i do nekoliko cm.


AKTUELNE AKCIJE , POPUSTE, INFORMACIJE, GALERIJE RADOVA PRATITE NA NAŠOJ FB STRANICI

Izrada sajtova

HOME & HOTEL SERVICES: DOLAZAK NA VAŠU ADRESU (OPCIONO)
Radno vreme: pon-sub 09-20 h | ned : na poziv

Zakazivanje: VIBER / WHAT”S UP / SMS, MOB: 063/26-11-48