Trendy Hair Concept

Beograd, Vračar
Mome Kapora 36  (bivša Mačvanska, iza Hrama )
 MOB/VIBER/WhatsAPP: 066 /366 336 
E-mail: studio@nega.rs


KOLAGEN TRETMAN

Pogledajte još...

Filler kolagena izaziva pojačanu reparaciju kolagenskog tkiva u potkožnom sloju, povećava glatkoću, elastičnost i redukciju bora i linija na koži.

KOLAGEN TRETMAN

Filler kolagena izaziva pojačanu reparaciju kolagenskog tkiva u potkožnom sloju, povećava glatkoću, elastičnost i redukciju bora i linija na koži. Može se koristiti i pre 30. godine jer ne narušava metabolizam kože pošto se kolagen 3 redukuje za skoro 80% do 22. godine života. Značajno deluje na smanjenje bora i ima izuzetno snažan uticaj na prestruktuiranje kolagenog tkiva u potkožnom sloju zbog funkcije Hyaluron 10x sa antihijaluronidazom koja značajno puni fibroblast hijaluronom i pomaže u očuvanju prirodnih anti age komponenti kože u Extra Cell Matrix-u.

Tretman je izuzetno efikasan u pojačanju izgradnje kolagena zato što selektivno povećava produkciju kolagena kroz ubrzanje aktivnosti fibroblasta putem modulacije produkcije citokina. Značajno povećanje kolagena rezultira pojačanom gipkošću i elastičnošću kože u svim slojevima od Extra Cell Matrixa u fibroblastu do površinskog dermalnog sloja i u celom tkivu se događa ubrzana regeneracija i proizvodnja novih kolagenih vlakana. Takođe sadrži hijaluronsku kiselinu koja funkcionše kao molekularni sunđer – vezuje vodu i proteine u potkožnom tkivu praveći hidro gel te nastaje lifting efekat. Serum ima trostruko dejstvo, pored toga što sadrži dve vrste molekula hijaluronske kiseline - sitnije koji brže i dublje prodiru u epidermis i krupnije koji se duže zadržavaju u površinskom sloju i omogućavaju bolju hidrataciju, ovaj jedinstveni tretman sadrži novu generaciju anti age jedinjenja anti hijaluronidaze koja značajno sprečava razgradnju hyaluronske kiseline u potkožnom sloju i na taj način produžava stabilnost filera u potkožnom sloju, tako da se efekat ovog tretmana metabolički multiplicira i daje neverovatnu efikasnost u anti ageingu. Koža posle upotrebe seruma je vidno zategnutija, svežija i jedrija.


AKTUELNE AKCIJE , POPUSTE, INFORMACIJE, GALERIJE RADOVA PRATITE NA NAŠOJ FB STRANICI

Izrada sajtova

HOME & HOTEL SERVICES: DOLAZAK NA VAŠU ADRESU (OPCIONO)
Radno vreme: pon-sub 09-20 h | ned : na poziv

Zakazivanje: VIBER / WHAT”S UP / SMS, MOB: 063/26-11-48