Trendy Hair Concept

Beograd, Vračar
Mome Kapora 36  (bivša Mačvanska, iza Hrama )
 MOB/VIBER/WhatsAPP: 066 /366 336 
E-mail: studio@nega.rs


Kozmetički salon - Vračar

Pogledajte još...

KOZMETIČKI SALON - Vračar - Ponuda obuhvata širok spektar usluga od klasičnih kao što su higijenski tretman lica, dermo-stimulativni tretmani sa algama, mezoterapiju bez igala, akne tretman, kao i posebne anti age tretmane bez igala gde se koristi visokokocentrovani hijaluron, kolagen, botox. Iz ove oblasti posebno se izdvajamo tretmanom podizanja grudi.

kozmetički tretmani

KOZMETIČKI TRETMANI

KOZMETIČKI SALON - VRAČAR - Ponuda obuhvata širok spektar usluga od klasičnih kao što su higijenski tretman lica, dermo-stimulativni tretmani sa algama, mezoterapiju bez igala, akne tretman, kao i posebne anti age tretmane bez igala gde se koristi visokokocentrovani hijaluron, kolagen, botox. Iz ove oblasti posebno se izdvajamo tretmanom podizanja grudi.

RADIO TALASNI LIFTING LICA I TELA

Radiotalasni lifting lica i tela, je trenutni hit u kozmetici. To je najefikasniji nehirurški tretman za podmlađivanje lica, vrata i tela. Radiotalasni lifting se preporučuje svim osobama koje žele efekat liftinga, ali ne i hiruršku intervenciju. Mlađe osobe rade preventivno zbog sprečavanja preranog starenja kože, a starije osobe koriste za zatezanje već opuštene kože i uklanjanje bora.

Radiotalasi pojačavaju lučenje kolagena i elastina koji su neophodni da bi koža bila čvrsta, hidrantna i bez bora. Putem radiotalasa utičemo na duboko zagrevanje tkiva što uzrokuje kontrakciju kolagenih vlakana i podstiče stvaranje kolagena i elastina, pri čemu popunjavamo bore duboko u unutrašnjosti, a samim tim zatežemo kožu i postepeno se gubi njena opuštenost, a dolazi do izražaja podmlađen izgled, obrazi postaju čvršći, a koža lica izgleda sveže.
Radiotalasni lifting čini da koža postane baršunasta, glatka, elastičnija, vlažnija, a efekat je vidljiv već posle prvog tretmana. Ovaj tretman je pogodan za lice i telo, bore i liniju oko očiju, spuštene kapke, kesice oko očiju, bore na čelu i licu, kesaste obraze, nazolabijalne bore, duplu bradu i bore vrata. Sto se tice tela, moze se koristiti na bilo kom delu tela koje zelite da zategnete i podmladite.
Da bi se postigao maksimalan efekat tertmana na licu, preporučuje se 5 tretmana u kontinuitetu. Tretmani se rade jednom u dve nedelje.Kasnije se radi po zelji i potrebama klijenata.

Da bi se postigao maksimalni efekat tertmana na telu, preporucuje se 10 tretmana u kontinuitetu. Tretmani se rade svaki drugi ili treci dan. Kasnije se radi po zelji i potrebama klijenata.

Ovim postižemo da očuvavamo i produžavamo mladalački izgled i da naše samopouzdanje biva sve veće kad god se pogledamo u ogledalo.

 

MEZOTERAPIJA

ŠTA JE MEZOTERAPIJA?

Mezoterapija lica i tela je tehnika aplikovanja specijalnih koktela, u zavisnosti od problema klijenta – pod kožu, tankim i malim iglama. Ona nam dozvoljava da nephodne vitamine, aminokiseline i minerale, dostavimo neposredno u srdeišnji deo kože (dermu).

ŠTA ULAZI U SASTAV KOKTELA?

To su vitaminski kompleksi, aminokiseline, lipolitici, venotonici i drugi preparati, biljnog porekla.Sastav koktela određuje lekar – mezoterapeut, uzimajući u obzir problem i individualne osobenosti klijenta.Preparati koji se koriste doprinose i detoksikaciji organizma, i klijent ne samo da rešava svoj problem, već se i bolje oseća.

KOLIKO JE EFIKASNA MEZOTERAPIJA?

Procentualno mezoterapija rešava problem 90 – 100% učinka. Mezoterapija deluje na uzrok problema i koncentriše se upravo na lokalnoj pojavi problema, a ne na ceo organizam.

REGIJE PRIMENE?

Kopletno lice i telo.

Primenjuje se za uspešan tretman anticelulita, ukalanja lokalnih masnih naslaga, starenja kože, uklanjanje strija, pega, opadanja kose, u tretmanu uklanjanja akni, uklanjanje ožiljaka od akni…

U mezoterapiji tela, ovaj metod se radi po zonama,i to: butine, stomak, bedra, vrat, nadlaktice, kolena,….

KOME SVE MOŽE DA RADI TRETMANE MEZOTERAPIJE TELA?

Za mezoterapiju ne postoje kontraindikacije, sem u koliko niste alergičnih na neke od sastojaka u koktelima, tako da svi između 18 i 70 godina, koji žele da se reše masnih naslaga na telu, mogu da izaberu upravo ovaj metod. Jedini uslov za uspeh je da indeks mase tela, ne prelazi 30! Efikasnost je potvrđena i klijenti u proseku gube  od 2 do 10 cm u obimu.

KOJE TRETMANE MEZOTERAPIJA MI NUDIMO?

LIPOLIZA - uklanjanje lokalnog masnog tkiva.

regije: podbradak, kiflice na leđima, unutrašnja strana ruke, bokovi, jahaće pantalone, gluteus (stražnjica), stomak, butine, predeo oko kolena.

Tretman se radi: na 3-4 nedelje- jedan

ANTICELULIT – potpuno uklanjanje celulita.

regije: jahace pantalone, gluteus (stražnjica), unutrašnja strana butine, zadnja strana butine, predeo oko kolena. Tretman se radi: na 7-10 dana – jedan

LIPOLIZA I ANTICELULIT PAKET -  agresivna terapija istovremenog uklanjanje masne naslage i celulita!

Paket sadrži: 2 lipolize i 7 anticelulita!

ANTICELULIT MEZOTERAPIJA I ANTICELULIT RUČNA MASAŽA PAKET

agresivna terapija potpunog uklanjanja celulita!

Paket sadrži: 10 ručnih masaža i 4 anticelulita mezoterapijom!

DERMOROLERI -

1.anti aging-uklanjanje bora

2. uklanjanje strija

3. uklanjanje ožiljaka od akni

4. uklanjanje fleka sa lica

5. smanjivanje pora na licu

MEZOTERAPIJSKI TRETMAN PROTIV OPADANJA KOSE -

tretman se radi jednom u nedelju dana, minimun 8 tretmana je potrebno.

MEZOLIFT -

je tretman anti aging-a sa iglom.

1. za starosnu dob do 40 god, tretman se radi jednom u nedelju dana.

2. za starosnu dob od 40 god, tretman se radi jednom u 2 nedelje i potrebno je uraditi 4 puta tretman.

NAPAŽ TEHNIKA -

Odlična tehnika osvežavanja lica i uklanjanje sitnih bora! Vrlo popularna i efektivna! Potrebno je uraditi 4 tretmana u razmaku od 7-10 dana i nakon toga održavazi jednom mesečno.

UKLANJANJE PODOČNJAKA -

tretman uklanjanja tamnih i oteklih podočnjaka.

 

FILERI - 

predstavljaju posebnu vrstu supstanci koje se uspešno koriste prilikom uklanjanja bora na licu i vratu, uvećanju usana i apliciraju se tako što se ubrizgavaju na željenom području. Upotreba filera je još jedan zahvat iz domena estetske hirurgije i njegova popularnost sve više raste.

Procedura je vrlo primenjiva za poslovne osobe koje žele vrlo brzi oporavak.Rezultati su fantastični.Pacijent dobija vrlo brzo osveženje i mladalački izgled lica. Rezultati se vide odmah nakon same procedure a nekada pacijent može nakon nekoliko sata da sa društvom iziđe na večeru.

Fileri su materijali koji se plasiraju u duboke linije i bore. Fileri kao sredstvo tipično se koriste za ove bore i mogu se kombinovati sa laserskim tretmanima. Najvećim delom fileri se koriste za bore oko usana, između obrva, povećanje jagodica ili povećanje gornjih i donjih usana. Udubljenja od bubuljica, malih boginja i drugih udubljenih ožiljaka takođe mogu biti poboljšani.AKTUELNE AKCIJE , POPUSTE, INFORMACIJE, GALERIJE RADOVA PRATITE NA NAŠOJ FB STRANICI

Izrada sajtova

HOME & HOTEL SERVICES: DOLAZAK NA VAŠU ADRESU (OPCIONO)
Radno vreme: pon-sub 09-20 h | ned : na poziv

Zakazivanje: VIBER / WHAT”S UP / SMS, MOB: 063/26-11-48