Trendy Hair Concept

Beograd, Vračar
Mome Kapora 36  (bivša Mačvanska, iza Hrama )
 MOB/VIBER/WhatsAPP: 066 /366 336 
E-mail: studio@nega.rs


O nama

Pogledajte još...

Naš tim je stručan: profesionalni frizer stilista, kozmetolog fizioterapeut - maser, scenski šminker, make-up artist, vlasuljar..

Naši preparati su pažljivo selektovani i provereni od eminentnih stručnjaka. Akcenat je na kvalitetu, očuvanju i regeneraciji kose, kože i noktiju. Na Vama je izbor preparata iz dve grupe. U prvu grupu spadaju preparati najnovije generacije renomiranih kozmetičkih kuća, a u drugu provereni tradicionalni a samim tim i pristupačni. Imate pravo izbora.

Naša filozofija je dobra usluga po pristupačnim cenama. Susretljivost i uklapanje prema Vama su naša posebna referenca. Radno vreme na terenu je do 21 h, nedeljom, svim trenucima kada možete da ih odvojite za sebe. Kod nas ne gubite vreme. Ako je zbog nekog razloga Vaš zakazani termin prolongiran, dobićete dok čekate neku od naših usluga besplatno.

Ako ste stariji ili slabopokretni mi ćemo Vam naše usluge pružiti kod Vaše kuće. Osećajte se privilegovanim jer to nije luksuz, nego naša dobra usluga. Sarađujemo sa hotelima koji teže da obogate svoje usluge svojim gostima.

Naša ponuda je Vaše zadovoljstvo izgledom. Naš odgovor je stručan tim, kreativnost, kvalitetni preparati, visoki higijenski uslovi, komforni ambijent prosečne cene i dobra usluga. Pratimo najnovije trendove,ali afirmišemo zdravlje. Po dolasku popunjavamo evidencioni karton o zdravstvenom stanju vaše kože, kose i noktiju kako bi pratili Vaše stanje i uticaj preparata koje svakodnevno koristite. Brinemo o Vama. Dobrodošli!AKTUELNE AKCIJE , POPUSTE, INFORMACIJE, GALERIJE RADOVA PRATITE NA NAŠOJ FB STRANICI

Izrada sajtova

HOME & HOTEL SERVICES: DOLAZAK NA VAŠU ADRESU (OPCIONO)
Radno vreme: pon-sub 09-20 h | ned : na poziv

Zakazivanje: VIBER / WHAT”S UP / SMS, MOB: 063/26-11-48