Trendy Hair Concept

Beograd, Centar
Kosovska 8 / Dom Omladine /
  MOB: 063 /26 11 48
E-mail: studio@nega.rs


Online shop - Lisap

Pogledajte još...

ONLINE SHOP – LISAP – U ponudi možete naći proizvode Lisap Milano, namenjene za farbanje, stilizovanje i negu kose. Proizvodi se trenutno unose u bazu.

lisap farbe za kosu

Kako negovati kosu?

Svaka kosa je priča ta sebe i traži individualna rešenja. Lisap preparati za negu , održavanje, boje za kosu i  preparati za stajling svojom širokom paletom pokrivaju sve moguće opcije. Mi  ćemo Vam predstaviti sve; od šampona do preparata za oblikovanje.  Baza preparata je veoma obimna, ali ćemo konstantno puniti sajt i objasniti čemu koji preparat koristi. Veoma je važno da znate definiciju kose, koji eventualno problem imate i kako želite da vam kosa izgleda. Vi nam možete poslati mail na studio@nega.rs sa opisom kose, problem koji imate i na kraju šta od kose želite. Primer: imam sedu kosu, ofarbanu u plavo, sa rascvetalim krajevima, ravnu – želim da mi bude zdravija, i malo više loknastija. Naš odgovor će biti savet škoji šampon da koristite kao i ampule za ozdravljanje i preparat za stajling kako bi dobili efekat koji želite. Ograđujemo se unapred ukoliko niste sigurni u definiciju svoje kose i dali nam eventualno pogrešan podatak. Najsigurnija je opcija konsultacija sa našim frizerom i tehničkim licem, gde jednostavno dobijete rešenje , put  - od trenutnog stanja do željenog rezultata. Ukoliko niste sigurni ni šta želite dobićete predlog šta bi Vam najviše odgovaralo prema obliku i crtama lica, karakteru, profesiji i najvažnije kvalitetu kose koja može to da iznese.

Lisap – tradicija i inovacija - visok kvalitet po pristupačnoj ceni

Lisap – Milano postoji 60 godina i uvek je imao standard u kvalitetu i veoma razvijenu tehnologiju. Među prvima su uočili štetnost amonijaka u bojama, pa su izbacili na tržište boje bez amonijaka i boje sa najmanjim postotkom i veoma zanimljiv program za muškarce. Profil korisnika Lisapovih proizvoda je žena koja želi vizuelne promene u odnosu na prirodnu, a opet da se kosa ne ošteti od silnog farbanja, peglanja, uvijanja. Svojom paletom proizvoda koja je jedna od najvećih kada je kosa u pitanju, Lisap pažljivo targetira svaku moguću opciju i detalj, odnosno pokriva sve što je vezano za svaki tip kose. Za razliku od većine Lisap ne izbacuje trenutne hitove, već pravi strategiju u više faza. Npr. šampon koji se koristi pre farbanja, farbanje, balansiranje PH vrednosti nakon farbanja, šampon za bojenu kosu, maska za hidriranje farbane kose, sprej za efekte itd. To je kompletna priča od početka do kraja i zbog toga se Lisap preparati ne nalaze u maloprodajnim lancima, jer Lisap želi da edukuje svog korisnika kroz salone i pruži mu adekvatnu negu i željeni efekat.

Womanizer je distrubiter Lisap - Milano proizvoda. Ukoliko želite Lisap preparate u Vašem salonu i cenovnik sa posebnim uslovima za salone, pošaljite nam naziv salona, kontakt i PIB na mail studio@nega.rs Kompletan program Lisap proizvoda možete pogledati na sajtu www.lisapitalia.com 

Komercijalni cenovnik Lisap proizvoda: lisap_cene_1.pdf

  

LISAP – Milano  - farbe za kosu

Lisap - Milano je vodeća svetska kompanija kada su farbe za kosu u pitanju. Lisap boje za kosu samo jedan segment proizvoda za negu kose iz ogromne ponude ove kompanije. Ovde želimo da više približimo Lisapove proizvode krajnim korisnicima. Lisap boje za kosu veoma visokog kvaliteta, uglavnom u dozama od 100 ml, što ih čini jednim od najpovoljnijih na tržištu. Povoljno, inovativno, kvalitetno je definicija Lisapa koja traje već 60 godina.

 boja bez amonijaka

 

LISAP -  EASY  biljna postojana boja bez amonijaka (67 nijansi) – farba za kosu bez amonijaka

Lisap, kada su boje u pitanju ima najrazvijenije labratorije na svetu. Među prvima je napravila boje bez amonijaka i danas pokriva 30% svetskog tržišta. Prva kompanija posle njih je to uradila tek tri godine kasnije, a ostale tek za 5 godina.  Escalation EASY “Smart” HGL system je porodica boja u čak 67 nijansi. Prepoznatljiva je po specifičnom, prijatnom mirisu., preporučuje se za osetljivu kosu i oštećenu kojoj pored lepote, napokon treba i oporavak. Ona neguje i oporavlja kosu, sprečava rascvetavanje krajeva i apsolutno je bezbedna za upotrebu. Posebno se preporučuje za vaše prvo farbanje kose, jer je najbliža sastavu dlake. Zahvaljujući svom HGL sistemu veoma se dobro pokazala u praksi za intezivne svelte tonove.

Sistem aktivnih principa i biljnih ekstrakata na bazi heliogenola daje maksimum u pogledu rezultata, sjaja, neznosti i trajanja!

Sastav boje je potpuno prirodan ima trojaku funkciju:

Sjaj: Ulje voćki (Mandarina, Limun, Grejp, Jagoda, Breskva)

Zaštita: Soja, Pšenica, Kadulja

Hidratacija: Ulje jojobe

Pokrivanje sede kose 100% - 67 nijansi, Izbjeljuje da 4 nijanse

Izvrsno održavanje tijekom vremena

HELIOGENOL

Ekstrakt semenki suncokreta za regeneraciju strukture kose, zastitu kose koja trenutno postaje sjajna.

Deo Easy serije čini i blanš i skidač boje  bez amonijaka, šamponi sa keretinom i setovi za tretman oštećene kose.

Pakovanje: 60 ml

Cena: 615,00 din

 

 anti age boja za kosu 

LK ANTI AGE – boja za kosu sa dugotrajnim efektom - boja koja savršeno pokriva sede i usporava proces starenja kose – farba za kosu za sedu i prosedu kosu

Zabrinuti ste zbog godina? 
Živimo u svetu gde je savršenstvo svuda: 
na televiziji, u filmovima, na stranicama naših omiljenih blogova! 
Lisap ima odgovor za povećanu potrebu za savršenim izgledom i savršenom  urednosti, bez obzira na godine. Kosa kao i koža gubi sa godinama vlažnost i elastičnost. Kosa tako drastično oslabljena, gubi sposobnost da zadrži boju na omotaču dlake  Lisapova istraživačka  Laboratorija za profesionalnu kozmetiku, napravila je boje za fito-enhancerom , aktivnim sastojkom koji se direktno vezuje sa keratinom unutar vlasi. Ove boje garantiju 100% pokrivenost sede kose. Kako bi se dugo održala i ostala vezana, ova boja hidrira kosu i daje joj visok sjaj, što je čini apsolutnom inovacijom u kozmetičkom svetu;

Usporava starenje kose, hidrira je i .ima dugotrajan efekat.

Pakovanje: 100 ml

Cena: 615,00 din

 

 lisap farba za kosu

LK –LISAP KOLOR - postojana krem boja za kosu (86 nijansi) – farba za kosu

Boja sa minimalnim postotkom amonijaka, ne gori kosu i daje joj veoma intezivan sjaj. Ovo je profesionalna Lisap farba zs kosu koja 100% pokriva sedu kosu id a je joj intezivan sjaj. Ima dugotrajan efekat, karaktrriše je visok sjaj. U svom sastavu sadrži  kokosovo ulje, kakao buter, shea puter i ulje jojobe što daje kosi prirodan izgled, sjaj i svilenkastost. Ne gori kosu  i ne ostavlja tragove u strukturi kose ili koži. Čak i posle ponovljene aplikacije kosa će biti u uvek savršenom stanju, zahvaljujući kontroli alkalnost. Jednostavno mešanje i primena.

Pakovanje: 100 ml

Cena: 615,00 din

  intezivne boje za kosu

LK MILLENIUM  - HI TECH postojana boja za kosu (24 nijanse) – farba za kosu –življe, intezivne boje

Specijalna boja sa inovativnim mikromolekulima polimera, sa kojm se dobija izuzetni kolor: Ovu seriju Lisapovih farbi za kosu karakterišu neverovatne boje i zadivljujući sjaj. Ovo su boje za kosu sa dugotrajnim efektom u zahtevnim, intezivnim nijansama npr.: plamen crveno / zlatna / bronza / ljubičasta / bakar / mahagoni / TROPICAL BROVN / RED TROPICAL.  Boje Lisap LK Millennium su intenzivne, dramtične boje koje 100% pokrivaju kako normalnu, tako i sedu kosu.

Pakovanje: 100 ml

Cena: 615,00 din

 lisap crveno bakarna boja za kosu

LK FLASH CONTRAST – boja za isticanje pramenova – farba za kosu, meliranje, crveni tonovi

 

Jednostavan način da kreirate svelte, šarene i zatamnjene tragove, parcijalne efekte duž celog pramena.Efekat meliranja dobićete i na prirodnoj, tamnijoj kosi, bez prethodnog blajhanja. Lisapov Flash contrast će pojačati nijanse vaših pramenova, a krajnji rezultat je efekna boja u trendu. Kao is ve ostale lisapove farbe za kosu i ova štiti vašu dlaku i ojačava joj samu strukturu. Kosa ostaje glatka, ima visok sjaj, svilenkastost i lako se češlja. Dostupne boje su crvena, bakar, crveno bakarna i crveno-ljubičasta.

Pakovanje: 60 ml

Cena: 765,00 din

lisap crvena farba

LK HI RED – korektor za crvene tonove i pojačavanje inteziteta crvenih boja

Lisapov korektor namenjen crvenim i crveno bakarnim tonovima pomaže da dobijete crvenu kakvu želite i nađete definiciju za svoju crvenu kosu.

Pakovanje: 60 ml

Cena: 765,00 din

 ljubičasta boja za kosu 

LISAP SPLASHER – multifunkcionalni prirodni pigmenti u 6 nijansi

Lisap splasher su boje sa prirodnim pigmentom u zelenoj crvenoj, oranž, violet, žutoj i plavoj boji. Ove boje su multifunkcionalne kojima možete naglasiti samo jedan pramen ili tretirati celu kosu, Ove osnovne boje dopuštaju kombinovanje i dobijanje sekundarnih boja po sistemu Osvaldove zvezde ( žuta+ plava = zelena ). Ova Lisapova kolekcija neobičnih boja je na biljnoj bazi, bez amonijaka i sa njima mogu da se izmene i naglase tonovi klasičnih boja, uradi crazy look frizura i predpigmentacija.

Pakovanje: 60 ml

Cena: 765,00 din

 regeneracija spaljene kose

EASY C-Gloss hair make-up – regenerator farbane kose, 9 nijansi – crvena, bakarna, svetlo smeđa,  čoko-lešnik, vatreno crvena, crna, crveno bakarna, smeđe plava, plava )

Lisapov regenerator za farbanu kosu se koristi kada želite da obnovite izgled vaše kose, imate efekat tek ofarbane kose. Regenerator ne sadrži amonijak, ima prirodne pigmente u sebi, shea buter , ulje jojobe, aktivne supstance i polimere. Već posle prve aplikacije kosa će izgledati zdravije, boja svežije, sjajnije. Proizvod je idealan da se uverite u Lisapove napredne tehnologije ukoliko vam je kosa oštećena hemijskim tretmanom, nekim lošim preparatom, ili nestručnim farbanjem. EASY C Gloss će održavati korektan izgled kose, nahraniti i obnoviti kosu, pri tom odražavajući efekat kvalitetno ofarbane kose.Ovim regeneratorom možete  dati kosi šansu da se oporavi do sledećeg termina bezbednog za farbanje. Nanosi se posle pranja kose, stoji 15 minuta, nakon čega se ispira.

Pakovanje: 175 ml

Cena: 1.080,00 din

 

 farba za kosu za muškarce

LISAP MAN COLOR – boja za muškarce, za kosu i obrve – farba za kosu , za muškarce

Današnji muškarac uveliko je odmakao od “macho” stereotipa i teži stalnoj psihofizičkoj ravnoteži i stabilnosti: biti muškarac znači živjeti u takmičarskom duhu u svetu koji se neprestano razvija.

Prihvatiti izazov za njega znači negovati elegantan i profinjen imidž, u što ulaže velike napore!

Seda kosa vrlo je često sinonim elegancije, muškosti i šarma, ali je takođe i znak koji ukazuje na starenje, što mnogi muškarci sve češće pokušavaju prikriti.

Kao odgovor na ove zahteve Lisapov Istraživačka laboratorija osmislila je LISAP MAN COLOR boju za profesionalno bojenje muške kose, 100% bez amonijaka, posebno namenjenu modernom muškarcu!

LISAP MAN COLOR nudi 5 prirodnih nijansi:- smeđa, kestenjasta, tamno kestenjasta, svetlo kestenjasta, tamno plava. Ova specijalno dizanirana boja za kosu za muškarce prikriva efekat farbanja i shodno nameni, ona:

- pokriva sedu kosu u 5 minuta i oživljava boju.

- daje prirodan izgled sa neutralnim odsjajem - niti hladnim niti toplim.

- naglašava prirodnost prosede kose.

- nema efekat izrasle nefarbane kose već postupno nestaje tokom 5-6 nedelja

  Posebna nijansa iz palete boja za muškarce 0.18- svetlo srebrna daje “Kluni” efekat:

- daje sjajan izgled razbarušenoj kosi

- nežno osvjetljava sedu kosu.

LISAP MAN COLOR:

- štiti i deluje protiv starenja kapilarnih vlakana zahvaljujući phytoenhancer-u i

ekstraktu ginsenga.

- jača dlaku čineći je glatkom, zahvaljujući ceramidu A2.

 Pakovanje: 60 ml

Cena: 615,00 din

Svi ostali proizvodi koji su tehnički vezani za farbenje  kose kao što su hidrogen, aktivator, blanš i ostali prateći artikli, nisu detaljno opisani, ali možete ih naći u cenovniku. Postoje različite linije striktno vezane za određene boje, pa ako niste sigurni šta je sa ćim kompatibilno, pošaljite pitanje na mail studio@nega.rsnavodeći šta tačno želite da postignete sa kosom, ili možete direktno se konsultovati sa našim tehničkim licem u salonu. Ukoliko profesionalno želite u svom salonu da koristite Lisap proizvode, pošaljite na mail Vaš naziv salona i PIB i dobićete cenovnik sa posebnim uslovima za salone.

  


AKTUELNE AKCIJE , POPUSTE, INFORMACIJE, GALERIJE RADOVA PRATITE NA NAŠOJ FB STRANICI

Izrada sajtova

HOME & HOTEL SERVICES: DOLAZAK NA VAŠU ADRESU (OPCIONO)
Radno vreme: pon-sub 09-20 h | ned : na poziv

Zakazivanje: VIBER / WHAT”S UP / SMS, MOB: 064 829 49 24