Trendy Hair Concept

Beograd, Vračar
Mome Kapora 36  (bivša Mačvanska, iza Hrama )
 MOB/VIBER/WhatsAPP: 066 /366 336 
E-mail: studio@nega.rs


OSTALI TRETMANI

Pogledajte još...

Pakovanje algama obuhvata tretman celog tela i ima višestruko direktno dejstvo na kožu i posredno na opšte zdravlje. Tretman podrazumeva tretiranje preparatom sa jedinstvenom formulom VODA U ULJU – spoljnja komponenta emulzije je ulje - koja pri nanošenju obrazuje zaštitni film koji se ponaša kao drugi sloj kože.

PAKOVANJE ALGAMA (celo telo)

Pakovanje algama obuhvata tretman celog tela i ima višestruko direktno dejstvo na kožu i posredno na opšte zdravlje. Ovaj kozmetički tretman je izuzetno koristan neposredno pred početak leta i tokom leta kada se više izlažemo Suncu. Alge ishranjuju kožu, detoksiraju organizam, aktiviraju metabolizam, aktivno utiču na masne naslage i celulit. Bogate mineralima, kalcijumom, magnezijumom i vitaminima na najprirodniji način daju vašoj koži prirodan balans, hidriraju je i daju elastičnost. Alge su stara "tajna" kozmetičkih preparata jer obuhvataju širok spektar korisnih benefita kada je koža u pitanju; počev od lica, tretmana mršavljenja, detoksikacije organizma, pa do naprednih anticelulit tretmana. U ovom kozmetičkom tretmanu je sadržano je sve, jer je površina kože 100% prekrivena sa 100% prirodnim algama morskog porekla. Ovim tretmanom se objedinjuje maska za lice, anticelulit tretman, detoksikacija, zatezanje, hidriranje kože i dejstvo na masne naslage. Rezultat je sjajan izgled lica, elastičnija koža, umanjen celulit, smanjene masne naslage i pročiščen organizam.

TRETMAN KOŽE KOD ATOPSKOG DERMATITISA, DIJABETESA I PSORIJAZE

Tretman podrazumeva tretiranje preparatom sa jedinstvenom formulom VODA U ULJU – spoljnja komponenta emulzije je ulje - koja pri nanošenju obrazuje zaštitni film koji se ponaša kao drugi sloj kože. Urea, inače hidrantna komponenta kože, kao keratolitik otklanja ogrubele delove kože, a nova mlada koža je zaštićena hidrolipidnim filmom.

To je glavna prednost u odnosu na druge preparate sa ureom koji su na hidrantnoj bazi – klasična krema O/W – ili u ambifilnoj podlozi - jer je u toj emulziji spolja voda i krema ne pravi zaštitni film koji je od presudnog značaja za proces obnavljanja oštećne kože – tako da ne dolazi do poboljšanja kvaliteta kože, samo se keratolitički odstranjuje mrtva koža a nova mlada koža je nezaštićena tako da se oštećenja stalno obnavljaju.

Ovaj tretman omekšava suvu, ispucalu i oštećenu kožu celog tela, ublažava svrab i čini je glatkom i mekanom na dodir. Emulzija koja se koristi ima visok sadržaj uree – prirodne hidrantne komponente kože koja se nalazi u ovoj specijalnoj emulziji,  vraća vlažnost, ubrzava proces regeneracije i uklanjanje ogrubelih slojeva kože. Intenzivno neguje suvu i oštećenu kožu ruku, nogu, stopala i celog tela, kožu sklonu perutanju, kožu oštećenu od dijabetesa, psorijaze i ekcema. Tretmanom se odstranjuju mrtve ćelije ogrubele kože, stvara se zaštitni film i dobijaju se vidljivi rezultati.  Nakon tretmana određuje se krema koja se koristi za produženu kućnu negu.


AKTUELNE AKCIJE , POPUSTE, INFORMACIJE, GALERIJE RADOVA PRATITE NA NAŠOJ FB STRANICI

Izrada sajtova

HOME & HOTEL SERVICES: DOLAZAK NA VAŠU ADRESU (OPCIONO)
Radno vreme: pon-sub 09-20 h | ned : na poziv

Zakazivanje: VIBER / WHAT”S UP / SMS, MOB: 063/26-11-48