Trendy Hair Concept

Beograd, Vračar
Mome Kapora 36  (bivša Mačvanska, iza Hrama )
 MOB/VIBER/WhatsAPP: 066 /366 336 
E-mail: studio@nega.rs


Poklon voucher

Pogledajte još...

Naše usluge su povezane sa zadovoljstvom, ushićenjem, lepotom i osećajem radosti. To je ono što uvek želite da izazovete poklonom kada darivate. Kvalitet poklona naših usluga je što je veoma ličan i prenosi dobre želje za zdravlje i lepotu. Sa našim poklon vaučerom dajete pravo izbora primaocu da izabere iz naše široke ponude zaista ono što mu treba i sigurno nećete pogrešiti. Naš poklon vaučer nije samo papir, već uz njega ide i pravi, vrlo vredan poklon. Npr. uz vaučer od 2.000,00 din. ide simpatičan gratis kolač peškir (800,00 din). Za vaučer od 5.000,00 din. dobija se gratis Power Balance narukvica (2.500,00 din). Poklon vaučere isporučujemo na željenu adresu odmah. (do 23 h).  

 

VOUCHER 2000

 Vrednost 2000 din. Uz njega ide korišćenje svih usluga po izboru do 2000 din, gratis peškirić u obliku kolača ( jako dopadljiv proizvod ) , pakovanje u papirnu rebrastu kesu sa mašnom. Ovo je odličan  izbor poklona kada ne želite da pogrešite. Sam peškirić izaziva oduševljenje i možete ga kupiti kod nas ili u nekom gift shop-u po ceni od 800,00 din

 

VOUCHER 5000

Vrednost 5000 din. Uz njega ide korišćenje svih usluga po izboru do 5 000 din, gratis POWER BALANCE NARUKVICU ( veoma popularan proizvod ) , pakovanje u papirnu rebrastu kesu sa mašnom. Ovo je odličan vredan poklon gde dodatno narukvica diže vrednost. POWER BALANCE NARUKVICA je apsolutni trend i svetski hit. Sa ovim poklonom pokazujete svoju originalnost, pozitivan stav i veliku naklonost. 

POWER BALANCE

POWER BALANCE je tankoslojni poliester hologram koji u sebi ima ugrađen raspon frenkvencija iz prirode koji se putem narukvice povezuje sa energetskim poljem našeg tela. Pokazalo se da unapređuje balans, fleksibilnost i snagu, takođe doprinosi osećaju pozitivnog raspoloženja.

Narukvica se sastoji od četiri prirodna elementa - joni kiseonika, infracrveni zraci, elektroni germanijuma i magnetni talasi. Poboljšava cirkulaciju, ispunjava organizam energijom, doprinosi normalizaciji pritiska, popravalja san, deluje protiv upala i bolova u zglobovima i mišićima, štiti od zračenja kompijutera, u velikoj meri umanjuje stres i deluje protiv morske bolesti.

Koristi su jasne: brži sinaptički odgovor (moždana funkcija), poboljšan mišićni odgovor (brza i spora vlakna), povećana snaga (bolje korišćenje kiseonika i obnavljanje), veća fleksibilnost (brže obnavljanje) i značajno poboljšana ravnoteža.

Uopšteno proizvod je za sve starosne dobi... Mlađi su manje skloni povredama, zaposleni više zaštićeni od negativnih zračenja, ljudi u pokretu se manje zamaraju, u starijoj dobi je veća elastičnost i poboljšano stanje organizma.


AKTUELNE AKCIJE , POPUSTE, INFORMACIJE, GALERIJE RADOVA PRATITE NA NAŠOJ FB STRANICI

Izrada sajtova

HOME & HOTEL SERVICES: DOLAZAK NA VAŠU ADRESU (OPCIONO)
Radno vreme: pon-sub 09-20 h | ned : na poziv

Zakazivanje: VIBER / WHAT”S UP / SMS, MOB: 063/26-11-48