Trendy Hair Concept

Beograd, Vračar
Mome Kapora 36  (bivša Mačvanska, iza Hrama )
 MOB/VIBER/WhatsAPP: 066 /366 336 
E-mail: studio@nega.rs


PRIPREMA ZA EPILACIJU

Pogledajte još...

Priprema za epilaciju je krajnje jednostavna. Treba se držati procedure, zbog što efikasnijih rezultata. Na ovoj stranici osim pripreme za epilaciju, objašnjen je i postupak posle trajne epilacije. Za više informacija možete razgovarati sa našim medicinskim osobljem.

Pre epilacije koža ne sme da je osunčana, kvarcovana u solarijumu ili tretirana sa kremom za samopotamljivanje. Pre epilacije ne smeju se koristiti antibiotik ili biljni prparati koji mogu izazvati fotosencibilaciju kože.

Pre tretmana i tokom serije tretmana nije poželjno uklanjati malje pincetom, depilatorom, voskom i svim ostalim postupcima koji čupaju dlaku iz korena. Razlog je u tome što je dlaka “sprovodnik” zraka do korena i treba da je vidljiva za fotoepilator.

Dužina dlake treba da je najviše dužine 1 mm i neophodno je da se dan, dva pre tretmana obrije ili trimuje.

 

trajna epilacija pre i posle

 

Regija koja se tretira trajnom epilacijom mora da je čista i suva pre tretmana. Ukoliko je to pazuh, nemojte stavljati dezodorans, ukoliko su to noge, nemojte stavljati mleko i ulja za telo, ukoliko su prepone u pitanju - bez pudera.

Pre početka tretmana popunjava te upitnik sa medicinskim osobljem i kozmetičarem / dermatologom, otvara se vaš karton i prati sam tok tretmana trajne epilacije. Na neutralnom delu vrši se proba, kako bi se utvrdila vaša tolerancija na bol (ako uopšte postoji bol, više nepoznati osećaj ), odnosno više da steknete utisak i osećaj kako aparat deluje, kako bi se opustili tokom prvog tretmana dok se ne naviknete.

Postupak posle epilacije

Nakon epilacije veoma važno je da se ne depilirate dok se ne zavrsi kompletan ciklus trajne epilacije. Dozvoljeno je brijanje i trimovanje. Ovo je bitno zbog samih rezultata, jer je neophodno da dlaka ostane “vidljiva” za fotoepilator. 

Na slici je primer optimalno povoljne dužine dlake spremne za tretman trajne epilacije.

 

 

 


AKTUELNE AKCIJE , POPUSTE, INFORMACIJE, GALERIJE RADOVA PRATITE NA NAŠOJ FB STRANICI

Izrada sajtova

HOME & HOTEL SERVICES: DOLAZAK NA VAŠU ADRESU (OPCIONO)
Radno vreme: pon-sub 09-20 h | ned : na poziv

Zakazivanje: VIBER / WHAT”S UP / SMS, MOB: 063/26-11-48