Trendy Hair Concept

Beograd, Vračar
Mome Kapora 36  (bivša Mačvanska, iza Hrama )
 MOB/VIBER/WhatsAPP: 066 /366 336 
E-mail: studio@nega.rs


TRAJNA EPILACIJA CENA POPUST

Pogledajte još...

Neželjene malje pored narušene estetike, jesu jedna dosadna pojava za koju treba odvojiti vreme kako bi se redovno uklanjale. Trajna epilacija jeste dugoročnije rešenje, a kada sve sami saberete uočićete malu razliku u finansijskom izdatku. U prilog tome, mi smo dali veoma povoljne cene, a što se vremena tiče, najduži tretman traje oko 20 minuta.

Trajnu epilaciju želimo da približimo prosečnom korisniku. Naš prvi korak je da to bude finansijski dostupno. Pre izvesnog vremenskog perioda prosečna cena je bila oko 300 – 400 eur samo za ruke i zaista teško je bilo izdvojiti toliko novca odjednom. Neki su to opravdali skupom tehnologijom, stručnošću i ekskluzivom. Tehnologija je sada dostupnija, nauka radi za lepotu. 

Mi želimo da zaboravite na žilete i vosak kako bi dobili epilaciju po dobroj kalkulaciji.  Za početak niko Vam ne može precizno odrediti koliko je tretmana neophodno. Ne možemo ni mi, ali poštujemo prirodu i sve njene manifestacije ( malje sa jaćim korenom, dublje, gušće...)  Ono što možemo je da Vam damo dobru ponudu i cenu, koju možete plaćati po dolasku ( tretmanu ). To većina može da priušti sebi, praktično imate osećaj kao da plaćate na rate.  Za trajnu epilaciju potrebno je okvirno tri do šest tretmana. Ukoliko bude potrebno više zbog gore navedene prirode maljavosti, na svaki naredeni tretman posle šestog imate 50% popusta. To znači da ako je tretman trajne epilacije ruku 2000 dinara, svaki naredni posle šestog  je 1000 dinara.

Iz našeg iskustva, većina naših klijenata koji su koristili redovan servis depilacije, odlučilo se za trajnu epilaciju. U Americi gotovo da niko više ne radi depilaciju, voskom pogotovo, dok je šečerna pasta još uvek prisutna, što je deo i naše ponude. Šećerna pasta je opstala kao neka vrsta organic depilacije, za one koje bezrazložno strahuju. Sva objašnjenja vezano za trajnu epilaciju možete pogledati na našim ostalim linkovima.

 

trajna epilacija cena

 AKTUELNE AKCIJE , POPUSTE, INFORMACIJE, GALERIJE RADOVA PRATITE NA NAŠOJ FB STRANICI

Izrada sajtova

HOME & HOTEL SERVICES: DOLAZAK NA VAŠU ADRESU (OPCIONO)
Radno vreme: pon-sub 09-20 h | ned : na poziv

Zakazivanje: VIBER / WHAT”S UP / SMS, MOB: 063/26-11-48