Trendy Hair Concept

Beograd, Vračar
Mome Kapora 36  (bivša Mačvanska, iza Hrama )
 MOB/VIBER/WhatsAPP: 066 /366 336 
E-mail: studio@nega.rs


TRAJNA EPILACIJA ISKUSTVA

Pogledajte još...

Iskustva naših klijenata su svedena na čuđenje zašto to ranije nisu uradili ? Razlozi verovatno leže u visokim cenama koje su ranije bile za ove tretmane i dovoljna neimformisanost vezano za trajnu epilaciju. Sva iskustva koja nisu bila nekome prijatna, bolna se odnose uglavnom na tretman laserom. Nisu svi laseri isti, oni starije generacije su uglavnom bili bolni.

Nekako većina strahuje od trajne epilacije prepona i pazuha. To jesu najoosetljivije tačke, ali ne treba strahovati, jer uvek jačina kojom bi se obavljao tretman može se probati na neutralnom delu tela. Mi praktikujemo da bez ikakve obaveze, možete doći kod nas da isprobate osećaj trajne epilacije. Mi znamo da nije bolno kao neke druge metode trajne epilacije i jedini način je da se i vi u to uverite da dođete na besplatnu probu.

Trajna epilacija prepona iskustva

Pre trtemana trajne epilacije prepona treba da pročitate uopštenu pripremu za epilaciju. Ukratko dan -dva pred dolazak neophodno je da obrijete ili trimujete dlake koje ne smeju da pređu 1 mm dužine. Ne smete nanositi talk, regija za tretiranje mora da je suva i čista.  Ukoliko želite specifičan oblik, tokom brijanja sami oblikujte površinu koju želite da izuzmete od trajne epilacije. U regiji intimne zone dlaka je najjača, najdeblja is a najjačim korenom. Ne brinite, to upravo je ono što fotoepilator “voli” i gde pokazuje najbrže rezultate. Sam postupak trajne epilacije nije bolan. Tretman se radi sertifikovanim aparatom  Philips, koji raspolaže sa 5 različitih stepena snage tako da je pogodan i za osobe koje su manje tolerantne na bol. Pre samog tretmana kreće se na probnoj regiji od najniže snage ka većoj, kako bi vam tretman trajne epilacije bio što prijatniji. Tretman trajne epilacije prepona traje petnaestak minuta. Iskustva klijenata koji su odradili trajnu epilaciju prepona govore da su rezultati brzo vidljivi i da je daleko manje bolnije od drugih metoda trajne epilacije (laser).

 

trajna epilacija iskustva

 

 

 


AKTUELNE AKCIJE , POPUSTE, INFORMACIJE, GALERIJE RADOVA PRATITE NA NAŠOJ FB STRANICI

Izrada sajtova

HOME & HOTEL SERVICES: DOLAZAK NA VAŠU ADRESU (OPCIONO)
Radno vreme: pon-sub 09-20 h | ned : na poziv

Zakazivanje: VIBER / WHAT”S UP / SMS, MOB: 063/26-11-48